Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte si Space Needle la Dark Side Nights in Club B52

7 mai 2015
Concert Celelalte Cuvinte si Space Needle la Dark Side Nights in Club B52
Joi, 07 mai 2015, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupei Celelalte Cuvinte în Club B52, primul concert al trupei in Bucuresti in acest an.

Biletele se vor putea cumpăra în seara evenimentului, de la intrare, la prețul de 30 de lei.



După concertul sold out din decembrie 2014, ce a avut loc la fabrica, trupa Celelalte Cuvinte revine în Capitală, la clubul B52, pentru o nouă repriză de hard rock.

Evenimentul va fi dedicat albumului Armaghedon, lansat în 1994 și va fi unul "sângeros", promite trupa. Celelalte Cuvinte va cânta toate piesele de pe Armaghedon, plus multe dintre cele mai hard piese ale trupei.

"Armaghedon este un album rock/metal în manieră simfonică, o piatră de hotar în cariera trupei. Celelalte Cuvinte este și va rămâne o trupă rock, iar cu această ocazie ne vom bucura din plin de un concert hard rock, în toate puterea cuvântului", spune Călin Pop.



Evenimentul îi va avea ca invitați speciali pe cei de la Space Needle, o trupa de alternative grunge bucureșteana. Continuând moștenirea lăsată de pionierii genului, Space Needle aduc o nota foarte personală sound-ului inconfundabil al anilor '90.

Povestea trupei a început cu Alex Purje, o chitară acustică și multe povești ce așteptau sa fie cântate. Urmatorul capitol i-a adus în peisaj pe Nicolae Aramă la chitară, pe Călina-Maria Curticapean la chitară - bas și pe Ati de Chile la tobe. Totul s-a legat natural și așa a apărut primul album Space Needle, lansat în noiembrie 2014.



După concert urmează after party: Tărăboi De Joi @ B52, cu intrarea liberă.

Concertul, produs și organizat de Dark Side Booking Academy în parteneriat cu Club B52, face parte din seria de evenimente Dark Side Nights Joi @ B52, ce a ajuns la cea de-a zecea ediție.



Dark Side Nights este o nouă platformă muzicală menită să promoveze scena muzicală romanească și să întărească, pe cat posibil, relația dintre public și trupe. Astfel, Dark Side Nights se va desfăsura joia, la Club B52, unde vor concerta trupe romanești consacrate, dar și trupe din noul val, aparținând tuturor genurilor muzicale, unicul scop fiind mediatizarea fenomenului muzical și nicidecum mercantilizarea lui.



Eveniment recomandat de Rock Fm
Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/339809046212842/
https://www.facebook.com/celelaltecuvinte
https://www.facebook.com/spaceneedleofficial


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top