Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe

7 Decembrie 2014
Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe
Duminică, 07 decembrie 2014, sunteți invitați de la ora 21:00 la un concert al trupei Celelalte Cuvinte în Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestEvenimentul de la Hard Rock Cafe, marchează lansarea DVD-ului Trup si Suflet, live acustic la Cinema Patria. DVD-ul este primul material live lansat de trupă în întreaga carieră și conține concertul acustic intitulat "Trup și Suflet", care a avut loc la Cinema Patria. Concertul s-a desfășurat cu casa închisă, într-o atmosferă caldă și plină de emoții. Piesele trupei au fost "răstălmăcite" de cei patru muzicieni legendari în varianta acustică, fiind cântate așa cum n-au mai fost auzite niciodată.  Atmosfera de la Hard Rock Cafe va rămâne fidelă conceptului acustic Trup și Suflet, într-un eveniment special, plin de rafinament și eleganță.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un dublu eveniment Celelalte Cuvinte cu totul special.

Concert Celelalte Cuvinte la Hard Rock Cafe Concert, festival, eveniment Hard Rock Cafe


Calendar evenimente

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.