Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte in The Silver Church Club

22 octombrie 2009
Concert Celelalte Cuvinte in The Silver Church Club
Concert Celelalte Cuvinte in The Silver Church Club
Trupa oradeana Celelalte Cuvinte va sustine un nou concert in Bucuresti pe data de 22 octombrie 2009 incepand cu orele 21:00 in The Silver Church Club. In timpul celor doua ore ale concertului trupa va interpreta piese din repertoriul propriu, de la inceputuri pana la cele de pe albumul STEM lansat in 2008.

Pretul biletelor va fi de 30 lei in avans si 40 lei in ziua spectacolului.
Biletele sunt disponibile in reteaua Eventim.

Cei care-si achizitioneaza biletul anticipat prin reteaua Eventim pot participa la un concurs si sa castige unul din cele patru seturi de premii: un tricou, o insigna si un afis cu autigrafele trupei! Tot ce trebuie sa faceti este sa trimiteti seria de cifre de sub codul de bare unic de pe fiecare bilet impreuna cu numele la adresa concurs@celelalte-cuvinte.ro

Pana in data de 19 octombrie 2009 in fiecare zi de luni va fi desemnat un castigator prin tragere la sorti pe baza codurilor inscrise pana in acel moment. Astfel cei care-si procura biletul in aceasta saptamana si trimit codul de bare vor participa la toate cele patru extrageri care vor avea loc. Concursul este deschis si celor care si-au achizitionat deja bilet. Premiile se vor putea ridica in ziua concertului de la intrare.

Parteneri: CityFM, 24FUN, MetalHead, Jurnalul National, BestMusic.ro, HMM, Rockxpress, MetalAct, Radio Lynx, Port.ro, MetalFan, Rockpolis, Metropotam.ro, BangYourBrain, MuzicaBuna.ro, Maximum Rock Magazine, RockStage si dB Technologies.

Un spectacol Hard as a Rock.

Mai multe detalii puteti gasi si pe www.celelalte-cuvinte.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top