Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte in Jukebox Venue din Bucuresti

21 aprilie 2012
Concert Celelalte Cuvinte in Jukebox Venue din Bucuresti
Sâmbătă, 21 aprilie 2012 trupa Celelalte Cuvinte revine în forță pentru a susține un concert la Jukebox Venue, după aniversarea a 30 de ani de carieră, ce a avut loc la Sala Palatului, în decembrie 2011.

"Cântăm destul de rar în Capitală, drept urmare întâlnirea cu publicul din București este de fiecare dată foarte specială, pentru noi", declară Călin Pop.

Trupa-legendă a rockului românesc, Celelalte Cuvinte este o apariție rară, dar întotdeauna pe deplin gustată de publicul bucureștean.

Concertele Celelalte Cuvinte sunt evenimente în adevăratul sens al cuvântului. Pe 21 aprilie 2012, la Jukebox Venue, fanii Celelalte Cuvinte vor primi încă un concert pe măsura așteptărilor. Un setlist pregătit cu grijă, însumând, ca de obicei, aproximativ trei ore.

Celelalte Cuvinte
http://www.celelalte-cuvinte.ro
http://www.facebook.com/celelaltecuvinte

Accesul în club se realizează începând cu ora 21:00.

Biletele se găsesc în reteaua Eventim- magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești, Sala Palatului și online pe eventim.ro. Prețul unui bilet de intrare este de 60 de lei așezat și de 30 de lei în picioare.

Sursa : Phoenix Entertainment


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top