Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte in JukeBox Club

28 aprilie 2011
Concert Celelalte Cuvinte in JukeBox Club
Joi, 28 aprilie 2011, Celelalte Cuvinte vine in Jukebox Venue cu piese ce au scris istorie in rockul romanesc: Zmeie, Scrisori iubite, Stele, Lupii, Daca vrei, Iarba prin par.

Trupa Celelalte Cuvinte si-a obisnuit publicul cu o identitate aparte. Concerte rare si de calitate. Astfel, oradenii de la Celelalte Cuvinte ajung pentru prima data in acest an in Bucuresti, pe 28 aprilie, in Jukebox Venue, pentru un concert special. In plus, acest concert va contine mici momente, in avanpremiera, din spectacolului grandios pe care trupa il va oferi fanilor pentru sarbatori cum se cuvinte 30 de ani de activitate.

De 30 de ani impreuna (varsta pe care trupa o implineste in 2011), Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din Romania. Pastrandu-si, de-a lungul timpului, atat componenta cat si stilul, Celelalte Cuvinte devenit o trupa-legenda rockului romanesc. Sonoritatile muzicale Celelalte Cuvinte sunt identificate imediat de orice fan. Niciodata comercialul nu fost un criteriu de creatie sau interpretare pentru aceasta trupa.

Calin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan si Ovidiu Rosu pregatesc un concert special, pe masura asteptarilor fanilor.

Biletele s-au pus in vanzare in Reteaua Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si Carturesti si online pe www.eventim.ro). Biletele sunt impartite in trei categorii, dupa cum urmeaza:

VIP I: 50 lei - locuri la mese, pozitionare preferentiala fata de scena
VIP II: 40 lei - locuri la mese
Acces General: 33 lei - locuri in picioare

Pentru informatii suplimentare referitoare la amplasarea meselor, publicul este rugat sa apeleze clubul Jukebox Venue la numarul de telefon: 021 322 66 10.

Un eveniment recomandat de RockFm si sustinut de: Adevarul de Seara, Sapte Seri, Romania Libera, Metalhead.ro, b365.ro, Metropotam.ro, Port.ro, RockOn, Metalfan.ro, Iconcert.ro, Musicmix.ro, Ziare.com, Bestmusic.ro

Parteneri:
Europcar, Hotel Delta Paradis, Hotel Razvan
www.europcar.ro
www.delta-paradis.ro
www.hotelrazvan.com

Organizator: Morgan Enterprise
www.morganenterprise.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă