Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte in Hard Rock Cafe, 22 mai 2014

19 mai 2014
Concert Celelalte Cuvinte in Hard Rock Cafe, 22 mai 2014
Joi, 22 mai 2014, sunteți invitați începând cu ora 21:30 la un concert al trupei Celelalte Cuvinte în Hard Rock Cafe.

Biletele la concert pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 50 de lei (cu loc la masa) si 80 de lei (cu loc la masa in fata scenei).

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



"După un turneu național de 14 orașe cu proiectul acustic Trup și Suflet, trupa simte nevoia să se concentreze pe un nou album și să își dedice timpul procesului de creație. Astfel, vom susține un ultim concert la Hard Rock Cafe, înainte de o pauză mai lungă.", declară Călin Pop.

Evenimentul intitulat Astă lume va prezenta fanilor două piese de pe viitorul album, două compoziții de o factură muzicală aparte în peisajul repertoriului trupe.

Piesele ce poartă numele Astă lume și Muza mea vor fi cântate, în premieră, în fața publicului bucureștean.

Despre Astă lume, piesa care dă și numele concertului, Călin Pop spune următoarele:

Astă lume a fost compusă în prima parte a anului trecut. Cu mesaj social evident și structură complexă, Astă lume este lumea care ne înconjoară și care, de multe ori, ajunge să umilească, să neîndreptățească și să condamne cu nepăsare condiția umană, o lume care ''nu e a mea'', a noastră. O piesă mai lungă, care ne reprezintă pe toți.

Muza mea a fost realizată în partea a doua a anului trecut, în perioada în care trupa pregătea concertul acustic de la Cinema Patria.

Este o piesă interpretată în manieră acustică. Povestea piesei aduce trăirile complicate și dorul reciproc dintre artist si misterioasa lui muză, care i-a călăuzit în timp inspirația pe drumuri întortocheate și pline de răscruci, adaugă Călin Pop.


Pe 22 mai, Celelalte Cuvinte aduce în Hard Rock Cafe evenimentul "Astă lume", atât cu cele două noi creații, cât și cu piese ce au scris istorie în rockul românesc: Zmeie, Scrisori iubite, Dacă vrei, Iarbă prin păr, Un sfârșit e un început și multe altele.

De 32 de ani împreună, Celelalte Cuvinte este una dintre cele mai longevive trupe rock din România. Păstrându-și, de-a lungul timpului, atât componența cât și stilul, Celelalte Cuvinte a devenit o trupă-legendă a rockului românesc.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan și Ovidiu Roșu pregătesc un concert special, pe măsura așteptărilor fanilor.

Biletele pentru concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro, la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare, iar în format fizic în rețeaua de magazine UMAN și SENIA din toata țara.
Acestea costă 50 de lei cu loc la masa și 80 de lei VIP, cu loc la masă, în fața scenei.



Un eveniment oferit de METALHEAD, cu sprijinul ROCK FM.

Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Café va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung, prin aplicația SeeNow !

Pe langa show-ul Celelalte Cuvinte, poți viziona în direct evenimente din Hard Rock Cafe, chiar de pe canapeua ta, prin aplicația Seenow, numai pe Samsung Smart TV. Prin acest parteneriat, Seenow și Samsung Smart TV extind conceptul TV-on-demand prin aducerea concertelor live la tine acasă. Utilizatorii pot viziona aceste evenimente atât în direct, cât și înregistrate, vizionarea fiind gratuită în secțiunea FREEZONE.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top