Noutăți și comunicate

Concert Celelalte Cuvinte 30 ani la Sala Palatului

8 decembrie 2011
Concert Celelalte Cuvinte 30 ani la Sala Palatului
Joi, 8 decembrie 2011, Sala Palatului va gazdui un concert aniversar Celelalte Cuvinte - 30 de ani.

Celelalte Cuvinte, una dintre cele mai longevive și mai admirate trupe rock din România, împlinește 30 de ani. Aniversarea va fi celebrată la Sala Palatului, în data de 8 decembrie 2011, printr-un spectacol-concert pe măsura trupei și a vârstei.

"Cuvintele pe care le rostim ni se par prea puține pentru a exprima ceea ce simțim."

Foarte tineri, în 1981, au căutat "Celelalte Cuvinte" pentru a-i exprima emoțiile și gândurile. Au trecut 30 de ani de atunci, 30 de ani în care muzica lor a bucurat generații de fani, în care tablourile stilistice s-au succedat. De la romantismul primei decade cu "Iarbă prin păr", apoi "Dacă vrei", "Un sfârșit e un început", "Scriori iubite", "Nu-mi da tot într-o zi", la protestul din "Se lasă rău", "Cina dragonului", "Armaghedon", "Lupii", "Boala de gânduri", apoi o îmbinare între cele două și o reîntoarcere la matcă prin "Zmeie", "Stem", "Între vise", Celelalte Cuvinte și-a păstrat mereu crezul, valorile și personalitatea artistică, dobândind statutul de trupă-legendă a rock-ului românesc. Nu și-a dezamăgit niciodată fanii, nu a făcut niciodată compromisuri de dragul comercialului.

Pe 13 decembrie 1981, în calitate de trupă a Casei Studenților din Timișoara, Celelalte Cuvinte a susținut primul concert în "sala festivă" a acesteia. Evenimentul a fost considerat actul oficial de naștere a trupei.

"Celelalte Cuvinte - 30 de ani" va avea loc în data de 8 decembrie. Joi, 22 septembrie, s-au pus în vânzare biletele. Acestea sunt disponibile exclusiv în Rețeaua Eventim și sunt împărțite în patru categorii, în funcție de poziționarea in sală.

Concertul va fi precedat de un turneu național. Datale de turneu și orașele vor fi anunțate în curând.

Călin Pop, Marcel Breazu, Leontin Iovan, Tiberiu Pop și Ovidiu Roșu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată țara, cărora le vor spune, în stilul propriu, povestea celor 30 de ani.

Cu ocazia anunțării concertului aniversar, fanii Celelalte Cuvinte beneficiază de o ofertă specială: primele 300 de bilete din categoria 4 au prețul promoțional de 30 de lei. După epuizarea acestora, tichetele din această categorie vor avea valoarea de 50 de lei.

Biletele sunt disponibile prin Rețeaua Eventim: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas, Cărturești și on-line pe http://www.eventim.ro.

Discografie:
- 1984 - V/A - Formații Rock #8 - vinil, Electrecord
- 1987 - LP- Celelalte Cuvinte - vinil, Electrecord
- 1990 - LP - Celelalte Cuvinte II - vinil, mc, Electrecord
- 1992 - LP - Se lasă rău - Vinil, Toji Production
- 1995 - LP - Armaghedon- mc, CD, Vivo
- 1996 - LP - Vinil Colection - MC, CD, Electrecord
- 1997 - LP - Ispita - mc, Zone Records
- 2004 - LP - NOS - mc, CD, Intercont Music
- 2008 - LP - Stem - CD, TVR Media.

Un eveniment prezentat de Mișcarea de rezistență și susținut de Farmexpert.
Parteneri: Proges, News Outdoor România, Hotel Răzvan București, Bubu Booking House.
Recomandat de Rock FM.
Parteneri media: Jurnalul Național, Ring, Åžapte Seri, Zile și Nopți, Metalhead, Realitatea.net, Best Music, Maximum Rock, Metalfan, Port.ro, Metropotam.ro, Iconcert.ro, VoxPublica Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă