Noutăți și comunicate

Concert Casa cu Prieteni in Club MoJo Brit Room

19 octombrie 2010
Concert Casa cu Prieteni in Club MoJo Brit Room
Marti, 19 octombrie 2010, e-Folk Events si Club MoJo Brit Room va invita incepand cu ora 20:30 la un concert de muzica folk alaturi de Sanziana Toma, Dragos Toma si Mihaela Calciu sau altfel spus "Casa cu Prieteni".

Pretul unui bilet este de 5 lei. Biletele se pot achizitiona de la intrarea in club.
Pentru contact & rezervari : 0751.229.308 / 0760.263.496

Despre Sanziana si Dragos Toma nu trebuie sa spunem prea multe deoarece muzica lor este cunoscuta publicului iubitor de folk prin compozitii proprii, dar si prin cantece de drumetie.

Aproape orice muntoman a ascultat macar odata duetul Sanziana si Dragos Toma. Iar cand lor li se alatura si Mihaela Calciu suntem siguri ca va iesi inca o seara de poveste in Clubul MoJo Brit Room.

Partea a doua a serii va revenii debutantilor sau altfel spus celor ce nu au cantat vreodata sau au cantat de putine ori pe o scena. Astfel daca ai putin curaj, o ghaska de prieteni care sa te sustina din sala si o chitara vino sa canti la Mojo! Impresioneaza-ti prietenii cu muzica folk. Scena este deschisa tuturor participantilor indiferent de varsta sau talent.

Partenerii media ai evenimentul: Portalul www.ForeverFolk.com, Radio Lynx, 4Arte, Mixul de Cultura, Radio3Net Florian Pittis, InConcert, Muzica buna, Metropotam, iConcert.ro, Folk4Me, FolkBlog, Let's Rock, GoingOut LifeStyle, Berolina.ro, Calendarevenimente.ro, YouMago.ro

Un eveniment marca e-Folk Events.


Evenimente recomandate

Top