Noutăți și comunicate

Concert Casa cu Prieteni in club Iron City

20 octombrie 2011
Concert Casa cu Prieteni in club Iron City
Joi, 20 octombrie 2011, sunteți invitați începând cu ora 20:30 în club Iron City la un cncert al trupei trupa Casa cu Prieteni.

Prețul unui bilet este de 10 lei.
Adresa in club Iron City : Strada Blănari, Nr. 21, București.

Orașul de Fier își deschide portile. Întinde podul mobil cu scară de metal peste străduțe înguste și deschide drumul muzical cu pavele făcute dintr-un amestec de jazz, pop, rock și funk. La intrarea în Casa cu Prieteni asează covorașul țesut din folk, pe care va împrima special cu ocazia susținerii concertului, următoarele: "Ce bine e să spui ce bine e.../ Să te salvezi prin atitudine".

Casa cu Prieteni e o construcție de comandat la barul din Orasul de Fier. Are un hol interesant unde vă primește cu bongos și trâmbițe, Paul Surlariu. Are o bucătărie în care Dragos Toma coace mereu ceva bun pentru musafiri. Casa mai are un dormitor colorat acustic, zugrăvit în mod creativ de Sanziana Toma și un living cu o oglindă mare și un microfon la care cânta Mihaela Calciu, în timp ce trezește vecinii de fier, cu tamburina.

Baga bine la cap! Joi seara, drumul te va duce spre Iron City, în Casa cu Prieteni. Covorasul de la intrare se luminează dacă pășești pe el, începând cu ora 20:30.

Parteneri media: e-Folk Events, iConcert.ro, 4arte.ro, Metalhead, Radio3Net, Metropotam, Lets Rock, Bucuresti Evenimente, YouMago.ro, Magic Fm, undeies?eu, Calendar Evenimente, IRON CITY.

Sursa : e-Folk Events
http://www.e-folk.ro


Evenimente recomandate

Top