Noutăți și comunicate

Concert caritabil Vunk in club Why Not

12 decembrie 2012
Concert caritabil Vunk in club Why Not
Fiecare dintre noi merită o șansă!

Miercuri, 12 decembrie 2012, Societatea Studenților în Medicină din București, în cadrul proiectului "Tu ești Moș Crăciun!" organizează o petrecere caritabilă ce are ca scop strângerea de fonduri pentru copiii seropozitivi internați în Secția de Imunodepresie din cadrul Institutului de Boli Infecțioase "Matei Balș". Evenimentul va avea loc în Club Why Not (fostul Jukebox, Str. Turturelelor nr. 11), începând cu orele 21:00.

Evenimentul se adresează publicului larg, indiferent de vârstă și preferințe artistice. Vor fi prezenți pe scenă, oferind momente de stand-up comedy, entertainment și muzică live, cei de la Sophisticated Lemons, Dan Badea, Cosmin Seleși și Trupa Vunk! Seara va fi întregită de muzică bună, mulțumind pe această cale lui Dj. Alex Cristescu și Jay Ronin.

Intrarea la eveniment se va face în baza unui bilet în valoare de 10 ron. Invitații vor avea, de asemenea, posibilitatea de a dona atât bani cât și haine sau jucării în urnele special amenajate din interiorul clubului. Toate sumele strânse din acest eveniment vor fi investite în tratamentul și îngrijirea copiilor, precum și în achiziționarea de cadouri de Crăciun pentru aceștia.

http://www.youtube.com/watch?v=Za7fYXihUKg

Societatea Studenților în Medicină din București este o organizație studențească, independentă, non-guvernamentală și non-politică care reprezintă studenții mediciniști bucureșteni. Este oficial recunoscută ca atare de către autoritățile guvernamentale locale, regionale și centrale, precum și de alte organizații si instituții naționale și internaționale. Societatea este membru fondator al Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România, prin intermediul căreia suntem membri în Federația Internațională a Asociațiilor Studenților Mediciniști - IFMSA. De asemenea, SSMB este membră a USR (Uniunea Studenților din România).

Biletele se pot achiziționa în seara evenimentului la club (Why Not, str. Turturelelor nr. 11) sau în avans (de la club sau sediul SSMB - Facultatea de Medicină "Carol Davila"). Rezervari: 0751.334.056 (Iulia Niculae)

Îngerul păzitor nu te apără de SIDA. Implică-te. Ajută! Fiecare are șansa de a schimba ceva.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top