Noutăți și comunicate

Concert caritabil de jazz pentru Georgiana la Hard Rock Cafe

9 noiembrie 2014
Concert caritabil de jazz pentru Georgiana la Hard Rock Cafe
Duminica, 9 noiembrie 2014, incepand cu ora 19:00, pe scena Hard Rock Cafe, zece cantareti de jazz se vor intalni sa cante pentru o fapta buna, un concert caritabil pentru Georgiana Trandafir. Maria Raducanu, Irina Sarbu, Jezebel, Maria Chifu, Alexandru Burca, Mihai Nitu sunt cativa dintre artistii care vor petrece cateva ore impreuna pentru a sarbatori dorinta de viata a Georgianei si pentru a o ajuta sa guste din tortul de ciocolata de la aniversarea de 30 de ani, de peste o luna.Georgiana suferă, la 29 de ani, de un cancer la vasele de sânge, cancer de generație nouă, un sarcom pretențios pentru care nu există tratamente testate sau studii prea multe în lume. A urmat un tratament cu chimioterapie ce a funcționat parțial, tumorile încetând să se extindă. Operatia pe creier efectuata cu succes la sfarsitul saptamanii trecute, ii va permite acum sa continue sedintele de chimioterapie. Costurile tratamentelor insa, sunt solicitante si are nevoie de ajutor.

Si pentru ca o fata frumoasa stie intotdeauna sa se bucure de viata, un concert cu muzica buna este tot ce trebuie pentru Georgiana: "Oncologul nu înțelege de ce sunt înfloritoare, de ce nu îmi pică tot părul, de ce intru în rochie înflorată la chimioterapie și cum fac. Ce să-i explic? Că sunt mai vie decât eram în decembrie? Nu ar înțelege. Așa că zâmbesc. Și știe și el că e un secret la mijloc." Georgiana, 16 iunie 2014

Va invitam sa ascultati unele dintre cele mai bune voci feminine ale jazzului romanesc si sa ne bucuram, ca intre prieteni, de viata Georgianei si a noastra!

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă