Noutăți și comunicate

Concert caritabil - Cornel Ilie si Victoria Art canta, din inima, pentru Gheorghe

7 ianuarie 2018
Concert caritabil - Cornel Ilie si Victoria Art canta, din inima, pentru Gheorghe
Duminica, 7 ianuarie 2018, de la ora 20:00, sunteti invitati la concertul caritabil sustinut de Cornel Ilie la Hard Rock Cafe.Iubirea vindecă tot. Chiar și un cancer la stomac, boală care i-a shimbat viața lui Gheorghe Coroi, un tânăr de 18 ani, elev al unui prestigios liceu din București, care a câștigat până acum nu doar premii și admirație, ci și dragostea celor din jur. Pentru el, pe 7 ianuarie 2018, pe scena Hard Rock Cafe vor urca Cornel Ilie și câțiva dintre colegii săi de liceu, pentru un spectacol caritabil emoționant.

Timp de 30 de minute, solistul trupei Vunk va cânta live, la voce și chitară, iar mai bine de o oră, colegii lui Gheorghe vor pune în scenă show-ul “Put Your Hands in The Air”, un musical despre liceeni, piesă scrisă de Rares Fota, un adolescent de 16 ani, în timp ce muzica îi aparține lui Romeo Dediu, chitaristul trupei Holograf.

Evenimentul are loc la inițiativa colegilor de liceu, unii făcând parte din trupa de teatru Victoria Art, trupa cunoscută în rândul adolescentilor din București și din tară. Ei doresc sa ajute la strângerea sumei de 130.000 Euro de care Gheorghe are nevoie pentru a urma tratamentul la Spitalul WPK din Viena, locul din care poate spera că va putea pleca însănătoșit, pentru a-și continua viața și a da, ca și până acum, tot ce este mai bun din el.

Biletele se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1- lângă casa de bilelete Metrorex, Magazinele Uman, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara, dar și la Hard Rock Cafe, precum și în ziua concertului, la intrare.

Prețul biletelor diferă în funcție de categorie:
- 30 de lei, cu loc la masă, în sală
- 40 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei.
Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 30 de lei. Rezervari la 021 2066261.


Evenimente recomandate

Let's Rock recomandă

Top