Noutăți și comunicate

Concert caritabil concert Jukebox for Life la Hard Rock Cafe

22 octombrie 2017
Concert caritabil concert Jukebox for Life la Hard Rock Cafe
Duminică, 22 octombrie 2017, sunteți așteptați de la ora 21:00 la un concert al trupei Jukebox în Hard Rock Cafe.Jukebox și ViitorPlus te provoacă la distracție și bună dispoziție pentru o cauză nobilă. În data de 22 octombrie, la Hard Rock Cafe, va avea loc un eveniment special: Jukebox For Life, un concert caritabil cu strângere de fonduri pentru susținerea a două proiecte de dezvoltare durabilă (“Ecoprovocarea” &“Adopta un copac”) implementate de ViitorPlus.
Vino să te bucuri de energia unui show live, ascultă melodii îndrăgite și, pentru că unde-s mulți, puterea crește, susține și tu, alături de noi: "Ecoprovocarea" și "Adoptă un copac".

Biletele au următoarele prețuri:
-50 lei - VIP cu loc în fața scenei
-40 lei - cu loc la masă
-30 lei - fără loc

Toate încasările din bilete vor fi donate către ViitorPlus.Biletele pot fi găsite în format electronic pe http://www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00), Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țară și la Hard Rock Cafe.Ecoprovocarea:

Programul extra-curricular și de voluntariat pentru liceeni „Ecoprovocarea” este organizat de ViitorPlus cu rezultate deosebite de 7 ani și a primit premiul de cel mai bun proiect de mediu „Energy Globe România” în 2014. În primii ani s-a derulat la nivel local (Călărași, Sălaj, Sibiu) iar din 2016 s-a extins la nivel național. Cei peste 30.000 de beneficiari implicați în program cu peste 73.000 de ore de voluntariat au adus schimbări importante în comunitățile lor: +260.000 de metri pătrați de spațiu verde amenajat, +330.000 de kg de deșeuri trimise la reciclare, +84.000 de arbori plantați, +2000 de saci de deseuri curatate din natura, mii de materiale și evenimente educaționale de mediu desfășurate pe plan local. ViitorPlus stimulează obținerea acestor rezultate prin activități concrete: organizarea unui concurs național cu activități practice pentru licee, materiale gratuite de predare interactivă pe teme de mediu pentru profesori, tabăra de leadership pentru cei mai activi și performanți participanți.

Mai multe informații pe: https://www.ecoprovocarea.ro/Proiectul “Adoptă un copac” ajută la creșterea suprafeței împădurite din România. Se bazează pe atragerea de fonduri din mediul privat (firme și persoane fizice), cu ajutorul cărora se realizează păduri noi, care altfel nu ar exista. Ne concentrăm pe locații din zona rurală, cu deficit de pădure și unde există un interes real din partea administrațiilor locale. Vrem să realizăm cu precădere perdele forestiere, care aduc în plus față de beneficiile pădurii și partea de protecție a drumurilor și creșterea productivității terenurilor agricole. Din 2007 până în prezent, sub umbrela ViitorPlus, peste 11.000 de voluntari și donatori au ajutat la creșterea a 60 de hectare de pădure. Mai multe informații pe: https://www.viitorplus.ro/adoptauncopac/ViitorPlus este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică, ce construiește de 11 ani modele practice de aplicare a conceptului de dezvoltare durabilă în domenii precum: împăduriri, energii regenerabile, reutilizarea și reciclarea deșeurilor, eco-turism, îngrijirea spațiilor verzi, transport, ecologic etc. Proiectele ViitorPlus vizează dezvoltarea de infrastructură, implicarea voluntarilor, educația despre mediu a populației și oferirea de produse și servicii sustenabile prin antreprenoriat social.Cu 18 ani de activitate în spate și peste 1600 concerte, Jukebox este una dintre cele mai populare, versatile și longevive trupe pop-rock, funk, rock and roll, retro & fusion. Discografia trupei include până în prezent 3 albume (“Christmas Songs”, “Feel Like Making Love” și “Picuri de rai”) și 8 single-uri, iar povestea nu se oprește aici: “tonomatul” fabricat în România își îmbogățește constant și consecvent repertoriul și prestația, astfel încât fiecare show este o experiență memorabilă. De anul acesta, formula trupei s-a îmbogățit cu o prezență ce nu poate trece neobservată: cu o voce excepțională și o apariție exotică, Bella Santiago este noua solistă Jukebox. Originară din Filipine, Bella are 11 ani de experiență muzicală și vă este deja cunoscută din finala concursului “Românii au talent” 2016. Printre cover-urile cu Bella, care au făcut senzație, se numără celebrele ”I will always love you”, “Hello” sau ”Drunk în love.”

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top