Noutăți și comunicate

Concert caritabil Bucovina, Vița de Vie, Mihai Mărgineanu și Mihai Bobonete in club Quantic

23 - 26 ianuarie 2019
Concert caritabil Bucovina, Vița de Vie, Mihai Mărgineanu și Mihai Bobonete in club Quantic
In perioada 23 - 26 ianuarie 2019, la inițiativa trupei Bucovina, Free Riders și Club Quantic se mobilizează. Astfel, te așteptăm în Club Quantic din București să ajuți, alături de artiștii ce vor urca pe scenă, la construirea PRIMULUI SPITAL de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România. Toate încasările obținute se vor direcționa către asociația Dăruiește Viață. Asociația Dăruiește Viață și-a asumat misiunea de a ridica PRIMUL SPITAL de Oncologie și Radioterapie pentru copiii diagnosticați cu cancer din România. Este pentru prima dată când, în România, un ONG construiește un spital de la zero, exclusiv din donații și sponsorizări.
S-au alăturat acestei campanii umanitare, până în acest moment: Bucovina, Mihai Mărgineanu, Mihai Bobonete și Vița de Vie.

În cel mai scurt timp vom actualiza lista cu artiști care au răspuns pozitiv campaniei.

Programul evenimentului va fi următorul:
  • 23 Ianuarie 2019 - Acoustic Night - Vița de Vie
  • 24 Ianuarie 2019 - Stand up night - Bobonete Mihai
  • 25 Ianuarie 2019 - Folk Night - Mihai Margineanu
  • 26 Ianuarie 2019 - Rock Night - Bucovina
Prețul unui bilet este de 50, 75 sau 100 de lei, în funcție de cât vrei/poți să donezi. Atenție! Pentru serile de 23, 24 și 25 ianuarie, numărul biletelor va fi limitat: vor fi puse la vânzare 220 de bilete cu loc la masă.

Cei care nu pot ajunge dar doresc să ajute, pot face donații direct pe platforma de strângere de fonduri a asociației Dăruiește Viață - www.bursadefericire.ro - la secțiunea investește, sau donează 2 euro/lună prin SMS la 8844 cu mesajul "SPITAL" sau 4 euro/lună prin SMS la 8864, tot cu mesajul "SPITAL".

Bilete disponibile in reteaua iabilet:


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top