Noutăți și comunicate

Concert caritabil Blues pentru un prieten

27 iunie 2011
Concert caritabil Blues pentru un prieten
Luni, 27 iunie 2011, incepand cu ora 19:30, sala ARCUB va gazdui un concert umanitar destinat strangerii de fonduri pentru unul dintre cei mai importanti artisti de jazz din Romania, CORNELIU STROE.

Vor participa la eveniment artisti importanti: Ovidiu Lipan TANDARICA, AG WEINBERGER, Harry TAVITIAN, Mircea BANICIU, Marius POPP, Mike GODORIJA, Marius MIHALACHE, Vasile SEICARU, Stelu ENACHE, Roxana STROE,Vlady Cnejevici, Teo Boar, Catalin Rasvan, Nicu Gioroiu.
 
Concertul umanitar este initiativa unor importanti artisti de jazz, blues, folk si rock, prieteni apropiati ai lui Corneliu Stroe, in semn de pretuire, recunoastere si solidaritate cu artistul, acum, in acest moment in care se confrunta cu probleme grave de sanatate.

"Sunt si suntem alaturi de el, si de fiica lui, Roxana Stroe si nu doar prin incurajarile obisnuite ci ne implicam activ prin ceea ce stim noi mai bine sa facem, sa oferim o seara de muzica buna, o seara unica si de neuitat.Speram ca si si publicul sa ne sustina si fie in numar cat mai mare alaturi de noi, alaturi de al nostru Corneliu Stroe" ne spune AG Weinberger
 
Corneliu Stroe este un baterist si percutionist emblematic al jazz-ului din Romania, precum si un important promotor al acestui gen din tara. A putut fi de multe ori admirat si aplaudat de generatii intregi de iubitori ai jazz-ului, ai muzicii creative din Romania si din strainatate - din 1980 pana in 2002 a fost membru al celebrului duo de free jazz si de muzica contemporana  "Creativ", împreună cu Harry Tavitian cu care a participat la numeroase festivaluri de jazz; in 1986 a fost membru fondator impreuna cu Weinberger,Tavitian, Rotaru a primei formatii de blues din Romania - The Transilvanian Blues Community; a fost si este membru in formatia Balcano Live, a lui Ovidiu Lipan "Tandarica", de asemenea a colaborat cu Mike Godoroja & Blue Spirit, Vasile Seicaru, Mircea Baniciu, Mircea Vintila,  Stelu Enache, Gheorghe Zamfir, Puiu Pascu, Jonny Răducanu, Alexandru Andrieș, A.G. Weinberger si nu in ultimul rand cu fiica lui - Roxana Stroe, singura chitarista de blues din România, in formatia Foxy Lady Band. A participat la festivaluri prestigioase din Europa, Franta, Germania, Yugoslavia, Serbia, Elvetia, Portugalia, Marea Britanie, Spania, Bulgaria.

Biletele pot fi achizitionate de la http://www.ticketfan.ro si de la secretariatul salii Arcub,    str Batistei nr.14, tel 021 319 2690/91,  informatii la nr de tel: 0722 423289Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă