Noutăți și comunicate

Concert caritabil al trupelor Simbolic & Magazinu' 51

8 aprilie 2017
Concert caritabil al trupelor Simbolic & Magazinu' 51
Sambata, 8 aprilie 2017, Fenrir's Lions si Presa Pub & Grill va invita la un concert caritabil sustinut de Simbolic si Magazinu' 51, concert organizat pentru sprijinul lui George Mita, avand 20 de ani, care sufera inca de la 6 luni de la nasterea sa de amiotrofie spinală de tip II.Mai multe detalii despre acest caz nefericit le gasiti in urmatorul link, cat si solutii pentru a-l ajuta pe acesta:

http://www.gds.ro/Local/2016-12-09/impreuna-putem-darui-viata-george-mita-20-de-ani-si-respira-cu-ajutorul-unui-aparat/

Detalii legate de trupele care vor canta pentru insanatosirea lui George:

Simbolic s-a nascut pe 19 Iunie 2009, in Campulung Muscel. Debutul lor a avut loc pe 23 Octombrie 2009, unde au avut concert la Balul Bobocilor de la

Liceul Teoretic Dan Baribilian. Pe data de 23 Iulie 2010 acestia au au avut a doua iesire in public, de data aceasta in fata unui numar mai mare de spectatori (aproximativ 3500 de oameni), in deschidere la Directia 5 la Zilele Municipiului Campulung Muscel. 2011 aduce trupei primele concerte in afara orasului Campulung Muscel. In acel an, Simbolic concerteaza pentru prima oara in Pitesti si Aiud. Formatia reuseste sa imprime un material, in primavara anului 2012, intr-un studio din Eelde, Olanda, unde au sustinut si un concert impreuna cu trupa Moonradio. Numarul concertelor in tara a crescut, trupa participand la un miniturneu alaturi de Megatone(Dragasani), in orasele Brasov, Targu Jiu, Dragasani, Ramnicu Valcea, Pitesti, Curtea de Arges, Turnu Magurele. Tot in acelasi an, formatia a participat la festivalul July Meltdown (Bucuresti, Private Hell). In Februarie 2013, Tiberiu Marinica (chitara, ex.Progresiv) se alatura grupului si impreuna incep inregistrarile pentru primul lor EP, numit "Where the Dark is Blind". In toamna lui 2015, Simbolic a luat parte la turneul aniversar de 20 ani al celor de la Trooper, cantand in cateva orase din Romania. Mai multe detalii despre ei le gasiti pe pagina lor oficiala de facebook, in link-ul atasat mai jos.

Trupa Magazinu' 51 a activat sub un alt nume până în 2014, apoi urmând o pauză de doi ani. Acum, cu forțe proaspete și chef de petrecere, trupa se întoarce pe scenă, abordând un stil Ska-Punk. Originară din Pitești, trupa a participat la concursuri precum Rock in Parc și a susținut numeroase alte concerte alaturi de formații precum Recycle Bin, Les Elephants Bizarres sau The Deadnotes Printre influențe se numară formații precum Green Day, Zob, Ramones, Sublime sau Operation Ivy. Mai multe detalii despre ei le gasiti pe pagina lor oficiala de facebook, in link-ul atasat mai jos.


SIMBOLIC ( https://www.facebook.com/Simbolic-147235535360865/ )
Gen muzical: Heavy Metal
Oras natal: Campulung Muscel

MEMBRII FORMATIEI:
Vocal/Chitara: Horia Rusu
Chitara: Tibi Marinica
Chitara Bass: Dionisie "Dio" Dinitoiu
Tobe/Backing vocal: Gratiela "Tisha" Butnariu


MAGAZINU' 51
( https://www.facebook.com/Magazinu51/ )
Gen muzical: Ska-Punk
Oras natal: Pitesti

MEMBRII FORMATIEI:
Vocal/Chitara: Alex Draghici
Chitara Bass/Backing Vocal: Bogdan Ilinescu
Tobe: Gabi Arsene


Locatie: Presa Pub & Grill (Strada Culmea Veche nr. 2, Bucuresti)

Concertul incepe la ora 20:00
Pretul unui bilet este de 10 lei (se plateste la intrare in ziua concertului).
Fotografiatul si filmatul sunt PERMISE pe durata concertului.
Este INTERZIS cu accesul bauturilor aduse din afara pub-ului.

Banii stransi din acest concert vor fi donati pentru George Mita. Acesta are nevoie de sprijinul nostru. Stay strong, George!


Evenimente recomandate

Top