Noutăți și comunicate

Concert Cargo si Lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe din Bucuresti

25 ianuarie 2017
Concert Cargo si Lansare de Vinyl pe 25 ianuarie la Hard Rock Cafe din Bucuresti
Miercuri, 25 ianuarie 2017, Hard Rock Cafe Bucuresti aniverseaza noua ani de la inaugurare printr-un eveniment cu totul special - concertul trupei Cargo. Cu aceasta ocazie, Cavalerii Rockului Romanesc vor lansa un material discografic de exceptie, CARGO VINYL, care va fi destinat colectionarilor si fanilor exclusivisti. Pentru un show total, in fata scenei nu vor fi mese.Pentru o calitate mai buna a sunetului, materialul va fi presat pe 2 viniluri si vor fi fabricate intr-un tiraj limitat de doar 250 de exemplare, care vor fi inseriate, pentru ca fiecare dintre voi sa fie posesor al unui unicat (si pentru a avea o valuare numismatica in timp). Un amendament: albumele cu numarul 1 si 250 vor fi vandute la licitatie, iar banii vor fi donati pentru victimele Colectiv. Vinilul dublu contine 12 cantece si se vrea o continuare a DVD-ului realizat la Arenele Romane, in concertul “Noaptea Vrajitoarelor”.

2016 a fost pentru Cargo un an plin de concerte si realizari, adaugand la colectia privata mai multe distinctii importante printre care: Ordinul Cultural in Grad de Cavaler, Cetateni de Onoare ai Orasului Timisoara si, de departe cea mai importanta distinctie, primita din partea publicului: CEA MAI IUBITA TRUPA ROCK DIN ROMNIA.

(2) ConcertCargosiLansaredeVinyl..._ekLk21jz.jpg
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, intr-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care iti reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului iti garanteaza cea mai placuta experienta live.

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro, in reteaua fizica de 1500 de puncte http://www.iabilet.ro/retea, adica in Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara, la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

Biletele au urmatoarele preturi:
- Cu loc la masa, in sala: 75 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei: 40 lei

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare. Eveniment recomandat de Rock FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top