Noutăți și comunicate

Concert Cargo la Hard Rock Cafe, Bucuresti

20 noiembrie 2014
Concert Cargo la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Joi, 20 noiembrie 2014, BestMusic si Metalhead te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc - Cargo.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Infiintata la Timisoara in anul 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album intitulat "Povestiri din gara". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995 -"Destin", iar gloria absoluta in anul 1998, de Sanziene, cand au lansat "Ziua Vrajitoarelor" si o brousa intitulata "Jurnal de bord", cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. Cargo inseamna Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass. Vino pe 20 noiembrie la Hard Rock Cafe sa asculti piese precum: "Ziua Vrajitoarelor", "Anarhia", "Daca ploaia s-ar opri", "Aproape de Voi", "Nu mai am tigari" si multe altele.

Biletele pentru concertul Cargo pot fi gasite la Magazinul Muzica, online pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului in limita locurilor disponibile.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top