Concert Cargo la Hard Rock Cafe, Bucuresti

20 noiembrie 2014
Joi, 20 noiembrie 2014, BestMusic si Metalhead te invita la Hard Rock Cafe incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc - Cargo.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharest



Infiintata la Timisoara in anul 1985, Cargo a revolutionat rockul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album intitulat "Povestiri din gara". Succesul l-a cunoscut cu albumul din 1995 -"Destin", iar gloria absoluta in anul 1998, de Sanziene, cand au lansat "Ziua Vrajitoarelor" si o brousa intitulata "Jurnal de bord", cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei. Cargo inseamna Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (baciu)- voce, Tavi Pilan- tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass. Vino pe 20 noiembrie la Hard Rock Cafe sa asculti piese precum: "Ziua Vrajitoarelor", "Anarhia", "Daca ploaia s-ar opri", "Aproape de Voi", "Nu mai am tigari" si multe altele.

Biletele pentru concertul Cargo pot fi gasite la Magazinul Muzica, online pe http://www.iabilet.ro si la Hard Rock Cafe, inclusiv in ziua concertului in limita locurilor disponibile.