Noutăți și comunicate

Concert Cargo la Hard Rock Cafe, București

21 noiembrie 2019
Concert Cargo la Hard Rock Cafe, București
Joi, 21 noiembrie 2019, BestMusic Live Concerts vă invită de la ora 21:30 la un concert al trupei Cargo în Hard Rock Cafe din București.


Informații despre Cargo

Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc prin al său hard rock, încă de la primul abum "Povestiri din gară". Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, "Destin" iar gloria absolute în 1998, când au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" și o broșură intitulată "Jurnal de bord", cu texele tuturor cantecelor și biografia oficială a trupei. Single-urile din 2013 ale trupei "Nu ma lăsa să-mi fie dor" si "A 5-a dimensiune", s-au bucurat de un succes enorm la public. "A 5-a dimensiune" este o proiecție a dorinței de eliberare a omului modern din jungla vieții cotidiene într-o altă dimensiune dintr-o perspectivă Cargo. Cel mai recent single "Românie, te strig!" a apărut cu ocazia Micii Uniri, și a fost cântat la Eurovision 2018.

În 2015, Cargo au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015, iar în ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei! Cargo este precursorul genului heavy metal în România, ei au inovat ce era deja existent și au ridicat la noi standarde de performanță hard rockul românesc prin sunetul lor unic. In fiecare concert Cargo fanii se pot bucura de hituri precum "Ca o stea", " Ziua vrăjitoarelor", "Nu mai am țigări", "Dacă ploaia s-ar opri", "Nu pot trăi fără tine", interpretate în stilul specific membrilor, unde energia muzicii va pune stăpânire pe tine!


Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Sunt disponibile bilete fara loc la pretul de 69 de lei.


Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live. Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32 Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare. Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă