Noutăți și comunicate

Concert Cargo la Hard Rock Cafe, București

4 octombrie 2018
Concert Cargo la Hard Rock Cafe, București
Joi, 4 octombrie 2018 sunteţi invitaţi de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe la un concert al trupei Cargo.



Înființată la Timișoara în 1985, Cargo a revoluționat rockul românesc printr-al său hard rock, încă de la primul album "Povestiri din gară". Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, "Destin" iar gloria absolută în 1998, de Sânziene cand au lansat "Ziua Vrăjitoarelor" și o broșură intitulată "Jurnal de bord", cu texele tuturor cântecelor și biografia oficială a trupei. La începuturile anilor 2000 se lansează "Bagă-ți mințile în cap" sub egida Media Pro Music iar în 2007 au lansat un album Best Of intitulat XXII ce conține 22 dintre piesele trupei. Cele mai recente single-uri ale trupei "Nu mă lasa să-mi fie dor" și "A 5-a dimensiune" s-au bucurat în 2013 de un succes enorm la public. "A 5-a dimensiune" "vorbește despre panica oamenilor cu privire la sfârșitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune în alta", a spus Adi Bărar, chitaristul trupei. "În plus, în piesă este vorba și despre dorința de eliberare a omului modern din jungla vieții moderne, într-o altă lume, într-o altă dimensiune", au completat ceilalți membri ai trupei. În 2015, trupa CARGO a aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD în cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015, iar în ianuarie 2016 trupa a lansat primul vinyl live.

Cargo înseamnă
  • Adi Bărar - chitară
  • Adrian Igrișan (baciu) - voce
  • Tavi Pilan - tobe
  • Ionuț Cârjă - clape
  • Alin Achim - bass
Mai multe informații despre artiști puteți găsi pe pagina oficială de Facebook a formației: https://www.facebook.com/cargorock.



Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar 18:00 - 22:00), Hard Rock Cafe, Berăria H, sediul librăriei Libmag (Bulevardul I.C. Brătianu, nr. 6, Sector 3), Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și în Stațiile de Plata SelfPay din toată țara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • 90 de lei VIP cu loc la masă, în fața scenei
  • 59 de lei, cu loc la masă
  • sunt disponibile și bilete fără loc la prețul de 59 de lei
Online pe www.iabilet.ro, poți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țarș. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se află în parcul Herastrau - Șoseaua Kiseleff, nr. 32, iar locația dispune de câteva sute de locuri de parcare.
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top