Noutăți și comunicate

Concert Cargo la Hard Rock Cafe

17 martie 2022
Concert Cargo la Hard Rock Cafe
Joi, 17 martie 2022, Hard Rock Cafe din Bucuresti va găzdui un concert al trupei Cargo de la ora 21:00.


Informații despre eveniment

Infiintata la Timisoara in 1985, trupa Cargo a revolutionat rock-ul romanesc printr-al sau hard rock, inca de la primul album “Povestiri din gara”. Au cunoscut succesul cu albumul din 1995, "Destin" iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene cand au lansat "Ziua Vrajitoarelor" si o brosura intitulata "Jurnal de bord", cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.
La inceputurile anilor 2000 se lanseaza ”Baga-ti mintile in cap” sub egida Media Pro Music iar in 2007 au lansat un album “Best Of” intitulat XXII ce contine 22 dintre piesele trupei.
“A 5-a dimensiune” “vorbeste despre panica oamenilor cu privire la sfarsitul lumii, la trecerea dintr-o dimensiune in alta”, a spus Adi Barar, chitaristul trupei. “In plus, in piesa este vorba si despre dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune”, au completat ceilalti membri ai trupei. In 2015, CARGO au aniversat 30 de ani printr-un concert grandios organizat de METALHEAD in cadrul festivalului Metalhead Meeting 2015 iar in ianuarie 2016 au lansat un Vinyl, primul vinyl live al trupei !

Mai multe informatii despre artisti puteti gasi pe pagina oficiala de Facebook a formatiei: http://www.facebook.com/cargorock

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Carturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Libmag si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • 139 de lei VIP cu loc la masa, in fata scenei
  • 99 de lei, cu loc la masă
Se adauga comisionul de emitere bilet de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 144 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 104 de lei, cu loc la masa in sala


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top