Noutăți și comunicate

Concert Cargo la Beraria Hanul cu tei

23 ianuarie 2014
Concert Cargo la Beraria Hanul cu tei
Joi, 23 ianuarie 2014, incepand cu ora 22:00, Beraria Hanul cu tei va invita la un concert cu una dintre cele mai mari nume ale rock-ului romanesc. In turneul de lansare al celui mai nou material, trupa CARGO face popas in Bucuresti, la Beraria Hanul cu tei.

Intrare: 50 lei in avans/ 60 lei in seara evenimentului.
Pentru rezervari: 0727 571 371, rezervari@berariahanulcutei.ro
http://www.berariahanulcutei.ro


« A 5-a Dimensiune ». piesa extrasa de pe ultimul material al formatiei, transmite « dorinta de eliberare a omului modern din jungla vietii moderne, intr-o alta lume, intr-o alta dimensiune », a sustinut Florin Barbu, basistul Cargo.

Trupa Cargo a luat fiinta la Timisoara, in anul 1985, in formula: Carol Bleich (baterie), Octavian Iepan (chitara), Tibi Gajdo (chitara bass), Dinel Tollea (clape), Nae Ionel Tarnotzi (voce) si Adrian Barar (chitara).

Trupa Cargo are o istorie de peste 28 de ani, timp in care au lansat 10 albume, au avut nenumarate apariții pe compilatii si au câstigat numeroase premii precum: MTV Music awards 2004 pentru "Best Rock", nominalizare la MTV European Music Awards pentru "Best Romanian Act" si Dublu disc de aur 2004 pentru albumul "Spiritus Sanctus" (2004), MTV Music Awards pentru "Best Rock" (2005), Disc de Aur albumul "XXII" (2008), trofeul "Lifetime Award" la Romanian Music Awards 2013 si multe altele.

De-a lungul timpului au avut parte de cateva schimbari de componenta.
De curând, in trupa a fost cooptat basistul Florin Barbu, unul dintre cei mai cunoscuți instrumentisti din România.

Astfel, componența actuala a trupei este:

  • Adi Barar - chitara,
  • Adrian Igrisan (Baciu)- voce,
  • Tavi Pilan- tobe, Ionuț Carja - clape,
  • Florin Barbu - bass.
https://www.facebook.com/events/203800553143910/Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Let's Rock recomandă