Noutăți și comunicate

Concert Cargo in Hard Rock Cafe

15 mai 2014
Concert Cargo in Hard Rock Cafe
Joi, 15 mai 2014, de la ora 21:30, sunteti invitati la un concert Cargo in Hard Rock Cafe.

Hard Rock Cafe București - Sos. Kiseleff, Nr. 32, Parcul Herastrau
http://www.hardrock.com/bucharestBestMusic si METALHEAD te invita la Hard Rock Cafe, joi, 15 mai 2014, incepand cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu legenda rockului romanesc, CARGO!

Infiintata in Timisoara in 1985, Cargo a revolutionat muzica romaneasca cu stilul sau "hard rock", inca de la primul album "Povestiri din gara". Succesul l-a cunoscut cu albumul "Destin" din 1995, iar gloria absoluta in 1998, de Sanziene, cand a lansat "Ziua Vrajitoarelor" si o brosura intitulata "Jurnal de bord", cu textele tuturor cantecelor si biografia oficiala a trupei.

La inceputurile anilor 2000 se lanseaza "Baga-ti mintile in cap", sub egida Media Pro Music, iar in 2007 un album "Best Of" intitulat "XXII", ce contine 22 de piese.

Vino pe 15 mai la Hard Rock Café sa asculti hituri indragite precum "Ziua Vrajitoarelor", "Anarhia", "Daca ploaia s-ar opri", "Aproape de Voi", dar si cele mai recente single-uri ale trupei - "Nu ma lasa sa-mi fie dor" si "A 5-a dimensiune", care s-au bucurat in 2013 de un succes enorm la public.

Cargo inseamna Adi Barar - chitara, Adrian Igrisan (Baciu) - voce, Tavi Pilan - tobe, Ionut Carja - clape si Florin Barbu - bass.

Biletele la concert pot fi gasite online pe http://www.iabilet.ro, http://www.metalhead.ro si la Hard Rock Cafe. Acestea costa 50 de lei (cu loc la masa) si 70 de lei (cu loc la masa in fata scenei).


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă