Noutăți și comunicate

Concert Cargo în aer liber, la Timișoara

6 iunie 2020
Concert Cargo în aer liber, la Timișoara
Cargo, una dintre cele mai iubite trupe rock din Romania, a anuntat primul concert in aer liber dupa iesirea din starea de urgenta (si apoi de alerta) cu care s-a confruntat tara noastra in ultimele doua luni, din cauza pandemiei Covid-19.

Astfel, fanii trupei sunt asteptati sambata, 6 iunie 2020, la Timisoara, amintind ca limita este de aproximativ 500 de persoane pentru astfel de evenimente.

In momentul de fata, autoritatile din Timisoara lucreaza la implementarea masurilor de protectie anti COVID-19 ce trebuie respectate de fanii trupei Cargo, mentionand ca fortele de ordine vor monitoriza in intregime evenimentul, conform declaratiilor facute de Nicolae Robu, primarul orasului Timisoara.

Astfel, cavalerii rock-ului romanesc vor fi primii care vor concerta in aer liber, dupa starea de alerta si masurile stricte anti-COVID impuse in Romania.

Infiintata in anul 1985, trupa Cargo ramane in istoria industriei muzicale cu hituri care au cucerit topurile romanesti de-a lungul vremii si care continua sa fie difuzate de radiourile din Romania.


Evenimente recomandate

Top