Noutăți și comunicate

Concert Cargo, Bucovina si Timpuri Noi la Romexpo

21 iulie 2022
Concert Cargo, Bucovina si Timpuri Noi la Romexpo
Bucharest Metal Nights va avea loc joi, 21 iulie 2022 la Arenele Romane (București). Lista de artiști confirmați până în acest moment este: Cargo, Bucovina și Timpuri Noi.


Informații despre Bucharest Metal Nights

Cargo, Bucovina si Timpuri Noi va asteapta la o noua editie Bucharest Metal Nights pe 21 iulie 2022, la Arenele Romane, in aer liber. La Aproape 10 ani de la precedenta editie, METALHEAD reporneste seria de concerte cu trupe locale de calibru sub egida Bucharest Metal Nights, un brand cu o istorie de 17 ani, prima editie avand in loc in Baza Militara in 2005! Primele 200 de bilete au pret earlybird si se gasesc pe iabilet.ro.

Cargo si Bucovina canta pentru prima oara pe aceeasi scena, pregatind doua show-uri de exceptie cu multe surprize! Daca an de an v-am obisnuit cu cate un show mare Cargo si un show mare Bucovina, anul acesta le-am unit! Mult mai multe informatii vor fi disponibile in curand, dar pregatiti-va pentru un show de zile mari cu momente inedite.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:
  • Categoria A - 99 lei (in fata scenei) si Categoria B - 69 lei - primele 200 de bilete
  • Categoria A - 109 lei si Categoria B - 79 lei - urmatoarele 200 de bilete
  • Categoria A - 129 lei si Categoria B - 89 lei - in presale
  • Categoria A - 150 lei si Categoria B - 100 lei - la intrare
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.
La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%
Numarul biletelor din Categoria A este limitat la 1000 de bucati.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe bestmusic.ro si pe Facebook event.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top