Noutăți și comunicate

Concert Cargo, Bucovina si Timpuri Noi - Bucharest Metal Nights: Program si reguli de acces

7 iulie 2022
Concert Cargo, Bucovina si Timpuri Noi - Bucharest Metal Nights: Program si reguli de acces
Cargo, Bucovina si Timpuri Noi va asteapta la o noua editie Bucharest Metal Nights pe 21 iulie 2022 la Arenele Romane, in aer liber. La Aproape 10 ani de la precedenta editie, METALHEAD reporneste seria de concerte cu trupe locale de calibru sub egida Bucharest Metal Nights.

Cargo si Bucovina canta pentru prima oara pe aceeasi scena, pregatind doua show-uri de exceptie cu multe surprize! Daca an de an v-am obisnuit cu cate un show mare Cargo si un show mare Bucovina, anul acesta le-am unit! Mult mai multe informatii vor fi disponibile in curand, dar pregatiti-va pentru un show de zile mari cu momente inedite.

1. PROGRAM
  • 18:00 - Open Doors
  • 18:30 - 19:30 - Timpuri Noi
  • 20:00 - 21:00 - Bucovina
  • 21:30 - 23:00 - CARGO
2. REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 18:00 iar concertele incep la ora 18:30. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber.
Pentru toate categoriile de bilete, accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
La intrarea in perimetrul evenimentului, toti participantii vor fi perchezitionati de catre agentii de securitate.

Este interzis accesul cu:
- sticle, conserve;
- mancare sau bauturi de orice fel;
- artificii, arme, obiecte periculoase;
- obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
- umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
- aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
- aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
- animale de companie;
- persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului!

Organizatorii informeaza publicul participant ca spectacolele includ lumini puternice ce pot afecta persoanele epileptice.

3. ACCESUL COPIILOR

- Copiii sub 7 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valid
- Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet si doar daca acestia sunt insotiti de catre un adult posesor de bilet valid.
- Organizatorii nu recomanda prezenta la concert a copiilor fara casti de protectie! Zgomotul foarte puternic poate dauna auzului celor mici.

4. CATEGORII DE BILETE SI BRATARI

- Accesul in spatiul de eveniment va fi permis unei singure persoane pe baza biletului valid, o singura data. Biletul in baza caruia se va face accesul va trebui pastrat pe toata durata concertului.
- Parasirea perimetrului de concert, dupa validarea biletului de acces, va fi strict interzisa. Persoanele care doresc sa paraseasca zona de eveniment o pot face, dar daca doresc sa intre din nou, vor trebui sa-si cumpere alte bilete.
- Posesorii de bilete la categoriile 'VIP' si 'Golden Circle', vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care au bielete. Bratarile trebuie pastrate la mana, exact asa cum au fost puse, pe toata durata concertului. Bratarile nu sunt transmisibile si nu trebuie deteriorate pe intreaga perioada a evenimentului. Posesorii de bilete la categoria Acces General nu vor primi bratara la acces.
- Categoria 'VIP' - Cu loc in sectoarele K si E. Vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care si-au cumparat bilet precum si in zonele Golden Circle si Acces General
-Categoria 'Golden Circle' - Fara loc, in fata scenei. Vor primi bratari care le va permite accesul in zona in care si-au cumparat bilet precum si in zona Acces General. Nu vor avea acces in zona 'VIP'
- Categoria 'Acces General' cu loc in Arena mai putin sectoarele K si E si fara loc in spatele categoriei Golden Circle. Nu vor primi bratari. Nu vor avea acces in zona VIP si Golden Circle.

5. BILETE

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, carduri de tichete culturale Sodexo si Edenred, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele se gasesc pe iabilet.ro la urmatoarele preturi:

- Golden Circle - 99 lei (fara loc, in fata scenei) in earlybird si 109 in presale si Acces General (cu loc sau fara loc in Arena) - 69 lei in earlybird si 79 in presale
- Golden Circle - 150 lei si Acces General - 100 lei - la intrare
Biletele VIP costa 149 de lei si sunt aproape de scena in sectoarele K si E ale Arenelor Romane. La intrare acestea vor costa 180 lei.

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei.

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%Un eveniment METALHEAD si BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM.


Evenimente recomandate

Top