Noutăți și comunicate

Concert Calin Pop si lansarea albumului 'Ritual de Iarna' la Music Club

29 ianuarie 2016
Concert Calin Pop si lansarea albumului 'Ritual de Iarna' la Music Club
Vineri, 29 ianuarie 2016, de la ora 20:00, va avea loc lansarea albumului 'Ritual de Iarnă', cel de-al doilea album solo al lui Călin Pop, solistul trupei Celelalte Cuvinte. Albumul scos sub egida Soft Records, va fi prezentat publicului din București în cadrul unui concert inedit, ce va avea loc la Music Club.Sub conceptul o chitară, o voce, o poveste, Călin Pop vine în fața publicului din Capitală în cadrul unui concert în premieră, cu locuri limitate și atmosferă intimă.

Concertul de la Music Club este unul foarte special, pentru mine. Pentru prima oară, îmi voi prezenta compozițiile personale, născute din pasiunea pentru muzica și din curiozitatea de a explora zone de creație care depășesc granițele muzicii rock, spune Călin.

Albumul Ritual de Iarnă conține douăzeci de piese, între care două prelucrări după melodii folclorice românești, Dansul caprelor și Jocul ursului și îl relevă pe Călin Pop în multiple ipostaze: compozitor, poet, vocalist, instrumentist la chitară, claviaturi, bass, blockflöte, percuții, culegător de sunete naturale (vânt, ploaie șiroind de pe streșini, pași scârțâind pe zăpadă, hârâitul acului de patefon pe șanțul discului de vinil), regizor muzical sau producător artistic.

Într-o lume turmentată de uragane sonore, tornade ritmice și violențe de tot felul, aș defini acest album, convins că nu exagerez, drept un bulgăre platinat de emoție în stare pură, o oază de înfiorată liniște și visare, o infuzie de balsam pentru sufletul însetat de frumos, spune distinsul realizator radio/TV Florian Lungu, într-o prezentare a albumului.

Universul de simțire metamorfozată în sunet pe care muzicianul îl cultivă cu asiduitate, crează aici nu odată senzația unei întoarceri în timp la arta trubadurilor și truverilor din perioada medievală, legendari creatori de muzică și versuri, uneori și interpreți ai unor întruchipări artistice de intensă vibrație lirică.

Putem considera deci un privilegiu, dreptul de a fi părtașii lumilor de frumuseți ce emană din audierea albumului, împresurătoare nouă-ne, încheie Florian Lungu.

Biletele pentru concertul Călin Pop sunt puse în vânzare în Rețeaua IaBilet și online pe http://www.iabilet.ro, la prețul de 50 de lei, într-un număr limitat de 200 de locuri.

Cumpărarea unui bilet nu asigură automat loc la masă. Rezervarea unei mese se face prin telefon, direct la Music Club, la numărul 0720 887115 sau prin e-mail, la adresa rezervari@music-club.ro.

Un eveniment prezentat de Music Club și recomandat de Rock FM
Music Club - Strada Barației, nr. 31 (în spatele magazinului Cocor)Evenimente recomandate

Top