Noutăți și comunicate

Concert Calf si Ropeburn in Question Mark

21 mai 2015
Concert Calf si Ropeburn in Question Mark
Joi, 21 mai 2015, Distroy Booking & Question Mark vă invită de la ora 21:00 la un concert special alaturi de trupa greceasca Calf si Ropeburn (RO).

Support: 15 RON.
*Suportul reprezinta o donatie voluntara a persoanelor fizice si este destinat in exclusivitate artistilor.Biletele pot fi achizitionate si on-line prin Eventbook.ro: http://eventbook.ro/event/calf-vs-ropeburn-question-mark-bilete

Prin Eventbook.ro poti comanda bilete oriunde in tara in sistem print-at-home, platind cu cardul, cash la orice oficiu Posta Romana sau Banca Transilvania sau ramburs.

Biletele fizice pot fi cumparate si de la Librăria Engleza "Anthony Frost" (Calea Victoriei nr. 45) sau de la Libraria Franceza "Kyralina" (George Enescu nr. 8) sau comandate online cu livrare prin curier oriunde in tara.

RVSP: https://www.facebook.com/events/858058287607204/Grecii de la Calf ajung pentru prima dată în București și amenință cu un show aparte. Cu un post-rock haotic, cu trimiteri la Twin Peaks (și nu numai), fanii genului sigur vor aprecia prestația acestei trupe.

In 2011 si-au lansat albumul de debut, “a constant loss departs from the sentiment of the abandoned” ce poate fi ascultat pe pagina lor de bancamp.

Calf virtuali pe:
https://calfgreece.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/CalfNoise/Ropeburn nu mai au nevoie de nici o introducere, fiind una din cele mai tinere și sincere trupe bucureștene, vor încălzi atmosfera încă o data în stilul propriu.

Ropeburn virtuali pe:
https://www.facebook.com/RopeburnbandQuestion Mark – Calea Victoriei 48 – 50 (Pasajul Victoria)

Accesul se face din Calea Victoriei. Daca te-ai ratacit, uita-te la ghete si o sa vezi un hublou luminat la nivelul solului prin care te poti uita de sus la ce se intampla in club. Apoi vezi scarile si cum privesti spre dreapta este o usa cu fata lui Jack Nicholson.

Restul … sunt povestile ce iti vor da cu virgula a doua zi.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă