Noutăți și comunicate

Concert byron si Rockabella la Backyard Acoustic Weekend

21 iulie 2016
Concert byron si Rockabella la Backyard Acoustic Weekend
Joi, 21 iulie 2016, in gradina Casei Universitarilor din Bucuresti (str. Dionisie Lupu, nr. 46) seria de concerte Backyard Acoustic Season continua de la ora 19:00 cu byron si Rockabella.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua http://www.iabilet.ro si costa 30 de lei in perioada de presale (primele 200 de bilete, pana pe 7 iulie). Dupa aceasta perioada biletele vor fi 40 de lei, urmand ca, in limita stocului ramas, acestea sa se gaseasca la intrare la pretul de 50 de lei.



byron canta rock cu influente diverse, s-au infiintat in 2006 si au lansat de atunci 6 albume de studio si trei DVD-uri live. Cel mai nou album de studio, Eternal Return, a fost inregistrat vara trecuta la celebrele studiouri Windmill Lane din Dublin si este un album-concept cu 12 piese corespunzand fiecare cate unei luni din calendar. byron se reintorc la un sound art rock, cu compozitii si aranjamente complexe punand in valoare duo-ul dintre chitara electrica si pian, impreuna cu vocea puternica si hipnotica a solistului Dan Byron. Pentru formatia care implineste 10 ani de activitate in acest an este cu siguranta cel mai complex si mai matur produs muzical de pana acum, iar interpretarea acustica din gradina Casei Universitarilor ne va aduce cu siguranta si mai aproape de esenta muzicii lor.

byron - Marea (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=CaP6fC3_cTA



Rockabella este un grup tanar ce prefera sa nu isi defineasca muzica printr-un stil anume, ci mai degraba prin ceea ce membrii sai traiesc, simt sau isi doresc in momentul in care compun - un produs al propriilor potriviri si nepotriviri. Primul material, EP-ul "A World Outside", a fost lansat anul trecut si prezinta o muzica de factura cinematica, invaluitoare si complexa dar in acelasi timp sincera si directa.

Rockabella - Buttercup (official video)
https://www.youtube.com/watch?v=G-G0O1ONWSo



Haideti asadar joi, 21 iulie, de la ora 19:00 pentru al patrulea episod din seria Backyard Acoustic Weekend in gradina Casei Universitarilor (str. Dionisie Lupu nr. 46, Bucuresti). Va veti intalni live cu byron si Rockabella iar biletele sunt in vanzare in reteaua http://www.iabilet.ro la pretul de 30 de lei (presale pana pe 7 iulie pentru primele 200 de bilete). Ulterior pretul biletelor va urca la 40 de lei iar la intrare, in limita stocului ramas, acestea vor fi 50 de lei.

Backyard Acoustic Weekend este o serie de concerte organizate pe parcursul verii de Overground Music si Liga Media Grup in gradina Casei Universitarilor din Bucuresti.

Urmatoarele concerte din serie sunt:
  • 4 august: Vita de Vie, Domino
  • 18 august: Robin and the Backstabbers, Melting Dice
  • 1 septembrie: Luna Amara, Cuibul
  • 15 septembrie: Travka, Lucia

http://fb.com/acousticseason.ro
http://acousticseason.overground.ro


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top