Noutăți și comunicate

Concert byron si Cuibul in Club Colectiv, 28 martie 2014

28 martie 2014
Concert byron si Cuibul in Club Colectiv, 28 martie 2014
Vineri, 28 martie 2014, sunteti invitati in Club Colectiv la un concert acustic cu byron si Cuibul.

Adresa Club Colectiv : Str. Tabacarilor, Nr. 7, Bucuresti.
Biletele se pot comanda in avans online pe http://www.iabilet.ro si http://www.bestmusic.ro.



Dupa concertul de la Chisinau, unde Cuibul si byron au oferit publicului o seara de neuitat scaldata in sunete acustice, cele doua trupe sustin partea a doua a evenimentului Acoustic Mixed Emotions vineri, 28 martie 2014, in Clubul Colectiv.

byron au lansat la sfarsitul lunii februarie cel de-al cincilea album, "Melancolic", ce cuprinde muzica serialului original HBO "Ramai cu mine". Albumul, ce contine 18 piese noi compuse de byron special pentru serial - printre care "Masa pentru doi" sau "Melancolic", piesa de generic - urmeaza in scurt timp sa fie disponibil pe scara larga in format fizic si digital. In concertul de pe 28 martie byron vor canta atat piese de pe acest nou material cat si piese mai vechi, toate urmand a reinterpretate in variante acustice.
Formula byron acustic ii cuprinde pe Dan Byron (voce, chitara acustica, flaut), 6fingers (clape, chitara acustica, acordeon, glockenspiel, voce), Laszlo Demeter (bas acustic), Dan Georgescu (tobe, percutie).

Dupa ce au intampinat primavara cantand la Moscova in deschidere pentru Morcheeba, cei de la Cuibul vin la Bucuresti alaturi de byron pentru un concert acustic. Cuibul este o formatie din Chisinau infiintata de catre muzicianul Igor Dinga (producator muzical pentru Zdob si Zdub) si activa inca din 1991. Dupa 6 albume, urmeaza o perioada de pauza si apoi o revenire in 2010 cu un nou material muzical. Anul 2013 gaseste formatia stabilindu-se intr-o noua formula alaturi de vocalista Lidia Scarlat.  Impreună cu Lidia, Cuibul a inregistrat un nou album ce va aparea in curand pe piata.

Biletele se pot procura in avans de pe site-urile http://www.iabilet.ro  si http://www.bestmusic.ro  (print at home) la pretul de 30 lei. In seara evenimentului pretul unui bilet va fi de 40 lei. Accesul publicului se va face incepand cu orele 21:00.

Mai multe detalii la https://www.facebook.com/events/850541341628938




Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top