Noutăți și comunicate

Concert byron la unteatru, București

29 iulie 2018
Concert byron la unteatru, București
Duminică, 29 iulie 2018 sunteţi invitaţi la unteatru, under are loc un concert al trupei byron de la ora 21:00.



Înființată în 2006 la București, byron cântă rock alternativ cu influențe diverse.
Al șaselea și cel mai recent album al trupei – Eternal Return – a fost înregistrat în High Resolution (24 bit, 96 kHz) la studiourile Windmill Lane din Dublin și masterizat în Londra la Abbey Road.

În februarie 2013 byron au cântat în deschiderea concertului Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators la Sala Palatului și, un an mai târziu, au reprezentat România la "World Fest" în Chennai, India, în cadrul Festivalului Saarang 2014.

În 2008, inspirați de faimoasele sesiuni MTV Unplugged, au reorchestrat cântece de pe albumul de debut Forbidden Drama (2007) și au filmat un concert 100% unplugged la Teatru 74 din Cetatea Medievală Târgu Mureș; acesta a fost lansat ulterior pe DVD-ul Acoustic Drama, primul DVD unplugged românesc. După lansarea unui al doilea album în anul următor (A Kind of Alchemy), toamna lui 2010 îi găsește la 100m adâncime în Salina Turda filmând concertul în două părți Live Underground. Proiectul a presupus o desfășurare masivă de forțe ce a atras multă atenție din partea media, iar concertul a fost difuzat pe HBO România. De HBO îi leagă, de altfel, și colaborarea pentru coloana sonoră a serialului "Rămâi cu mine", muzica din serial regăsindu-se pe albumul Melancolic.

Componența trupei:
  • Dan Byron – voce, chitară, flaut
  • 6FINGERS – clape, chitară, backing vocals
  • Dan Georgescu – chitară
  • Laszlo Demeter – bass
  • Ovidiu Cristian – tobe


Evenimente recomandate

Top