Noutăți și comunicate

Concert byron la Hard Rock Cafe, pe 8 iunie

8 iunie 2022
Concert byron la Hard Rock Cafe, pe 8 iunie
Miercuri, 8 iunie 2022 la un concert al trupei byron în Hard Rock Cafe.
La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%.

Formată în anul 2006, membrii trupei byron au lansat cinci albume, au demarat proiecte marețe, incluzând colaborarea cu HBO pentru soundtrack-ul serialului “Rămâi cu mine”, și desigur participarea la numeroase concerte susținute la festivaluri de renume sau în locații consacrate pentru muzica lor live.

Versurile melodiilor sunt de obicei priviri în ansamblu ale condiției omului modern, scrie într-o manieră poetică, caracteristică trupei byron.
Genul muzical byron este greu de definit, el este încadrat ca art-rock sau adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz, a mai fost descris și drept intellectual rock sau neo-prog.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi această mixtură de clape, chitară, flaut, bass și voce, producătoare de furnicături pe brațe, noi suntem fani!

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Rock FM.


Evenimente recomandate

Top