Noutăți și comunicate

Concert byron la Hard Rock Cafe, Bucuresti

18 martie 2020
Concert byron la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Trupa byron susține un nou concert la Hard Rock Cafe din București, de data aceasta miercuri, pe 18 martie 2020, de la ora 21:30.


Despre byron

Formată în anul 2006, membrii trupei byron au lansat cinci albume, au demarat proiecte marețe, incluzând colaborarea cu HBO pentru soundtrack-ul serialului "Rămâi cu mine", și desigur participarea la numeroase concerte susținute la festivaluri de renume sau în locații consacrate pentru muzica lor live.

Versurile melodiilor sunt de obicei priviri în ansamblu ale condiției omului modern, scrie într-o manieră poetică, caracteristică trupei byron.
Genul muzical byron este greu de definit, el este încadrat ca art-rock sau adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz, a mai fost descris și drept intellectual rock sau neo-prog.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi această mixtură de clape, chitară, flaut, bass și voce, producătoare de furnicături pe brațe, noi suntem fani!


Detalii bilete concert byron

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 79 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri),
  • Acces General: 49 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 49 de lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 84 de lei, cu loc la masa in fata scenei (numar limitat de locuri)
  • Acces General: 54 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 54 de lei
Vino la Hard Rock Cafe sa fii aproape de artistii tai preferati si sa te bucuri de muzica lor, într-o atmosfera unica! Show-urile explozive, colectia de suveniruri care îsi reamintesc de legendele muzicii si calitatea sunetului îti garanteaza cea mai placuta experienta live.
Copiii sub 7 ani au acces gratuit.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32


Evenimente recomandate

Top