Noutăți și comunicate

Concert byron la Hard Rock Cafe

14 aprilie 2022
Concert byron la Hard Rock Cafe
BestMusic Live Concerts te invita la Hard Rock Cafe, joi, 14 aprilie 2022, la un concert extraordinar cu trupa byron! Bilete: www.iabilet.ro/bilete-concert-byron-69373/Formată în anul 2006, membrii trupei byron au lansat cinci albume, au demarat proiecte marețe, incluzând colaborarea cu HBO pentru soundtrack-ul serialului “Rămâi cu mine”, și desigur participarea la numeroase concerte susținute la festivaluri de renume sau în locații consacrate pentru muzica lor live.

Versurile melodiilor sunt de obicei priviri în ansamblu ale condiției omului modern, scrie într-o manieră poetică, caracteristică trupei byron. Genul muzical byron este greu de definit, el este încadrat ca art-rock sau adult-alternative cu influențe pregnante din alte genuri muzicale ca blues, progressive rock și jazz, a mai fost descris și drept intellectual rock sau neo-prog.

Doar un lucru este sigur, orice ar fi această mixtură de clape, chitară, flaut, bass și voce, producătoare de furnicături pe brațe, noi suntem fani!Biletele se gasesc in format electronic pe iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.
Biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 89 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 59 de lei, cu loc la masa in sala
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.
La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • VIP: 94 de lei, cu loc la masa in fata scenei
  • Acces General: 64 de lei, cu loc la masa in sala


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă