Noutăți și comunicate

Concert Byron in Wings Club

17 februarie 2012
Concert Byron in Wings Club
Vineri, 17 februarie 2012, începând cu ora 22:00 sunteți invitați la un concert al trupei Byron în Wings Club.

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Wings Club: Strada Mihai Eminescu, Nr. 127, București.

Vineri sunteți așteptați în No Man's Land cu chef de cântat și de "losing control". Mai mult, se împlinește un an de la lansarea celui mai recent album, Perfect, iar acest lucru se cere sărbătorit cum se cuvine. Dacă vă era dor de drame interzise, istorii cu alchimiști sau piese românești cunoscute îmbrăcate în haine noi, nu ratați pe 17 februarie 2012 cursa de Wings Club! Check-in-ul se poate face la sediul din București, strada Mihai Eminescu nr. 127, iar îmbarcarea va începe de la ora 22:00. Pentru acest concert, 6fingers nu va putea fi alături de noi, astfel încât locul din spatele clapelor va fi preluat de Mihai Ardelean (Marius Pop & the M Theory, ex-Conexiuni).

Èšineți minte că în această primăvară urmează să fie lansat DVD-ul Live Underground, filmat în salina din Turda, care a fost deja difuzat parțial de către HBO România. Pe lângă un set unplugged și un concert electric, materialul va mai conține un documentar prezentat de actorul Marius Florea Vizante, interviuri cu cei implicați și un making-of. Concertul din salina conține, printre altele, piesa "Running in Circles", ce va apărea pe următorul album de studio la care se lucrează în prezent.

Vă așteptăm așadar în Wings Club pentru o seară specială. Vom sărbători un an de la lansarea albumului Perfect așa cum știm cel mai bine, cu multă muzică live, și poate vom prinde și aripi. Metaforic, desigur.

Sursa : Wings Club.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top