Noutăți și comunicate

Concert byron acustic la Clubul Taranului

22 ianuarie 2016
Concert byron acustic la Clubul Taranului
Vineri, 22 ianuarie 2015, sunteti invitati la primul concert byron din 2016, la Clubul Taranului. Trupa a lansat toamna trecuta cel mai recent album al sau - Eternal Return - inregistrat in High Resolution la Windmill Lane, celebrele „studiouri U2” din Dublin si masterizat la studioul Abbey Road din Londra de catre Frank Arkwright (Joy Division, Blur, Arcade Fire, BiffyClyro etc.).

Adresa Clubul Taranului: strada Monetariei, nr 3, Bucuresti.(2) Concert_byron_acustic_la_Clubu_eWJlUZbSUL.jpg

Pentru byron, unplugged-ul e o a doua natura. byron acustic inseamna mult mai mult decat byron „scos din priza” – pe langa orchestratiile deosebite si instrumentatia diversa, este un mod distinct de a privi muzica, cu aceasta ocazie trupa punandu-si compozitiile intr-o cu totul alta lumina.

byron acustic - Far Away-live in Salina Turda
https://www.youtube.com/watch?v=hDbzq6pWXIIHaideti asadar vineri, 22 ianuarie, incepand cu ora 22.00 la Clubul Taranului din Bucuresti la concertul acustic byron. Biletele se gasesc in reteaua http://www.iabilet.ro (magazinele SAY Shops, UMAN, Senia, IQ BOX, agentiile Perfect Tour, automatele Zebra Pay) si costa 35 de lei https://goo.gl/MvOaAm


Evenimente recomandate

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă