Noutăți și comunicate

Concert Butterflies in My Stomach si Loungerie II in Club Control

13 iunie 2013
Concert Butterflies in My Stomach si Loungerie II in Club Control
Joi, 13 iunie 2013, sunteți invitați începând cu ora 21:00 la un concert al trupelor Butterflies in My Stomach si Loungerie II în Club Control. Warm-up w. Tibacu

Prețul unui bilet este de 20 lei.
Adresa Club Control : Strada Constantin Mille, Nr. 4, Bucuresti (Sala Berlin)
FB eventButterflies in My Stomach (BiMS) este una dintre cele mai cunoscute, respectate și dorite formații de nu-jazz, funk, și acid-jazz din România.

BiMS a fost prezentată de BBC, ca fiind una dintre puținele trupe care promoveaza acid-jazzul în România ("Romanian Underground" - BBC - 20.12.2005)
La sfârșitul lunii august 2006, BiMS a fost selectată printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la secțiunea Electronic, în urma unui concurs inițiat de casa de discuri Sony și prestigioasa publicație Billboard.

Încă de la început, trupa a avut numeroase concerte în majoritatea cluburilor din România, dar și participări la cele mai importante festivaluri.

Butterflies in My Stomach a început o colaborare cu Institutul Cultural Român care s-a materializat în organizarea a două evenimente culturale de susținere a spectacolului "Enescu Re-Imagined", un proiect inițiat de pianistul Lucian Ban și contrabasistul John Hébert.
Tot în cadrul colaborării cu ICR, în luna mai a anului 2011, Butterflies in My Stomach a reprezentat România la Berlin, în cadrul "Romanian Music Nights"

Primul album Butterflies in My Stomach - "Magic Store" înseamnă o premieră discografică românească a unui stil muzical complex si elevat. Albumul a fost lansat pe 31 martie 2011, în clubul Silver Church din Bucuresti.

Blog oficial: http://www.bimsromania.blogspot.ro
Facebook: http://www.facebook.com/bimsoficialLOUNGERIE II - fusion punk jazz

In primul an de activitate cei 6 membri au reusit sa sustina independent realizarea a 2 videoclipuri, lansarea unui EP de 6 piese, peste 50 de concerte, participari la Festivaluri de jazz (Sibiu Jazz festival, EUROPAFest), de alternative (B'est fest, Rock in Parc, Matasari, Clover Fest etc.), concerte in puburi istorice de jazz, rock si experimental, pe scene de teatru si in galerii de arta.

In 2013, pentru LOUNGERIE II urmeaza un nou EP, planificat pentru inregistrari in aceasta vara.

Trupa a pornit deja, cu forte independente, in primul turneu national: membrii grupului au sustinut de la inceputul anului concerte in Craiova, Brasov, Targoviste, Targu Mures si Bistrita, iar vara aceasta pe lista de orase se adauga Brasov, Cluj, Iasi, Constanta, Timisoara etc.

De la inceputul anului LOUNGERIE II a fost deja confirmata pe scenele catorva festivaluri importante din Romania, printre care Freedom Jazz Festival, Electric Castle 2013, Clover Fest. Fatzada, Street Delivery si etc.
Daca anul trecut deschideau alaturi de COMA, OCS si ROA concertul celor de la ASIAN DUB FOUNDATION, de curand, LOUNGERIE II a concertat ca opening act pentru belgienii de la KREMA KAWA. In luna iunie vor urca pe aceeasi scena cu MORCHEEBA la Electric Castle Festival.

http://www.facebook.com/LoungerieII
http://www.youtube.com/watch?v=9dO-GOZfQCwParteneri media: Radio Guerrilla, Zile si Nopti, Jurnalul National, BeWhere, SapteSeri, VICE, Decat o Revista, SUNETE, TATAIA, Arte si Meserii, Ziarul Studentesc Carevasazica, IQads, Feeder, Veioza Arte, Metropotam.ro, InfoMusic.ro, Musicnights.ro, Urban.ro, Bestmusic.ro, Metalhead.ro, Metalfan.ro, No.3.ro, b365.ro, 9am.ro, Modernism.ro, Liternet.ro, partyhub.ro, HypeStreet.ro, Tonight.eu, Hipmag.ro, Anyplace.ro, tilllate.com, iConcert.ro, Nights.ro, Beatfactor.ro, Gingergroup.ro, Orasulm.eu, hailaconcert.ro, Rockstage.ro, MaximumRock, alternativ.ro, electroblog.ro, thebeat.ro, muzicabuna.ro, hyperliteratura.ro, studentie.ro, woobicha.ro, Mixtopia.ro, sofresh.ro, sub25.ro, subAsfalt.ro, cooperativaurbana.ro, 121.ro, shoppingnews.ro, hotcity.ro, kudika.ro, afterhours.ro, vinsieu.ro, evenimenteincluj.ro, indiescouts.ro, letsrock.ro, bestial.ro.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă