Noutăți și comunicate

Concert Butterflies in My Stomach in The Silver Church

31 martie 2011
Concert Butterflies in My Stomach in The Silver Church
Joi, 31 martie 2011 sunteti invitati in The Silver Church la un concert al trupei Butterflies in My Stomach de la ora 21:00.

Pe 31 martie, in clubul The Silver Church din Bucuresti, trupa Butterflies in My Stomach lanseaza albumul "Magic Store". Dincolo de muzica elaborata si subtila, dincolo de stilul in care BiMS poarta partea lor de "deschizator de drum" in spatiul sonor romanesc, albumul Magic Store reprezinta un produs muzical aparte, care se bea...se fumeaza...se asculta....cu fluturii.

Butterflies in My Stomach este una dintre cele mai cunoscute, respectate si dorite formatii de nu-jazz, funk si acid jazz din Romania.

BiMS a fost prezentata de BBC Romania ca fiind una dintre putinele trupe care promoveaza acid-jazz-ul in Romania ("Romanian Underground " - BBC - 20.12.2005)

La sfarsitul lunii august 2006, BIMS a fost selectata printre cele mai bune trei trupe noi din lume, la sectiunea Electronic, in urma unui concurs initiat de casa de discuri Sony si prestigioasa publicatie Billboard.

Inca de la inceput, trupa formata din Maca (voce), Bujor Stoicovici (ch. bas si contrabas), Meghi (pian electric si sintetizatoare), Laurentze! (tobe), carora li s-au alaturat John (chitara) si Ieronim (trombon si computer), a avut numeroase concerte in majoritatea cluburilor de gen din Romania si participari la cele mai importante festivaluri din Romania: Stuffstock (2005, 2006, 2007), Fan Fest (2007), Peninsula (2007, 2008, 2010), NewJazz (2008).

Cu un stil muzical emancipat si cosmopolit, Butterflies in My Stomach s-a bucurat de numeroase difuzari la Radio Guerrilla, RFI, City FM, Radio Bucuresti, PRO FM, Radio Romania Actualitati, Radio3net, Radio Lynx, Radio Alternativ, Rodon (95 fm / Grecia), TVR (1, 2, Cultural, International), Antena1, ProTV, precum si de articole sau interviuri in Jurnalul National, Gardianul, Imagoo, Tabu, Elle, Phg Muzica Vip, U-Online (U TV), Liternet, Metalhead.

De curand, Butterflies in My Stomach a inceput o colaborare cu Institutul Cultural Roman care s-a materializat in organizarea a doua evenimente culturale de sustinere a spectacolului "Enescu Re-Imagined", un proiect initiat de pianistul Lucian Ban i contrabasistul John Hebert.

In 2010 si 2011, la invitatia lui Catalin Stefanescu, trupa Butterflies in My Stomach a fost prezenta in mai multe editii ale emisiunii Garantat 100% (TVR).

Ramaneti pe receptie! In curand noi informatii referitoare la lansarea primului album BiMS.

Un eveniment MHO Music


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă