Noutăți și comunicate

Concert Butterflies in My Stomach in Clubul Taranului din Bucuresti

13 mai 2011
Concert Butterflies in My Stomach in Clubul Taranului din Bucuresti
Vineri, 13 mai 2011 Clubul Å¢ăranului din București va găzdui un concert al trupei Butterflies in My Stomach la ora 21:00.

Ia-ți Tricoul
Ai încredere: lucrurile bune vin dacă le aștepți
Privește cu atenție în jur, "¦te afli în fața "Magic Store
Intră!

BiMS - Maca, Bujor, Laurentze, Meghi, Ieronim și John - vă invită vineri, 13 mai, la Clubul Å¢ăranului din București, la un concert special, în avanpremiera reprezentației pe scena de la Berlin, eveniment care va încheia pentru trupă luna mai a concertelor cu public. 

Pentru cei care sunt atenți la etichetarile de gen, stilul Butterflies in My Stomach înglobează inteligent, inspirat și elaborat acid-jazz, nu-jazz, funk.

Pentru cei care știu să viseze, muzica BiMS umple de fluturi sufletul celor care vor să asculte, să danseze, să se bucure de o muzică specială, magică"¦

Pe 28 mai, Butterflies in My Stomach vor fi prezenți în Germania, în calitate de invitați ai Institutului Cultural Roman, ca reprezentanți ai muzicii moderne din România, în cadrul seriei de concerte organizate de ICR în această lună pentru scena muzicală de la Berlin.

Până la inaugurarea oficiala în Europa a "Magic Store", vă așteptăm la Clubul Å¢ăranului din București: 13 mai, ora 21:00

Piesa BiMS - "Tricoul" - locul 1 la Radio Guerilla la 2 săptămâni de la lansarea albumului "Magic Store" o puteti urmari la adresa:

http://youtu.be/1FUnPR0CMAs?hd=1


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top