Noutăți și comunicate

Concert Burning Table in Ageless Club

15 iunie 2013
Concert Burning Table in Ageless Club
Sâmbătă, 15 iunie 2013, sunteți așteptați începând cu ora 21:00 la un concert al trupei Burning Table în Ageless Club.

Prețul unui bilet este de 15 lei. Rezervari: 0728.264.690
Adresa Ageless Club: Calea Serban Voda nr.213 (intersectia cu str. Cutitul de Argint), tramvai 1, autobuz 116, 323, metrou Tineretului sau Eroii Revolutiei http://www.ageless.ro



S-ar putea să fi auzit aceste nume în trupe ca Survolaj, Jais, Baraka, Blazzaj, Crossroads.

Am cantat in festivaluri și in deschiderea unor trupe cu  nume celebre, cum ar fi, Ian Gillan Band, Uriah Heep, Santana, Lance Lopez, Larry Coryell, Bruce Jack, Laurie Anderson, Harris Corey, si multe altele...

Povestea Burning Table a început în Noiembrie 2011.

Dupa o lunga cariera de 20 de ani, timp in care au activat  în diferite proiecte, nucleul format din Zsolt Szabo (chitara), Levi Molnar (tobe), Nagy Bogy (voce) si Stefan Czifrak au decis sa formeze proiectul Burning Table. BT a avut succes  imediat, chiar după debutul lor, și a devenit una dintre cele mai notabile aparitii ale anului 2011 in Timisoara.

Evolutia trupei  implica perioade tumultoase de căutari și incercari pentru a gasi o formulă completa. Plecarea lui Stefan si adăugarea a doi noi membri: Razvan Marcuci (bas) și M Sasi Vuscan (chitara, synts, programare)  a dus la gasirea acestei formule. Dorinta tuturor este de a canta si scrie muzica ce ne reprezinta in acest moment, un amestec  de rock alternativ combinat cu electronica, ce lasa notele si ritmul sa exprime starea noastră de spirit.

Nu ne este usor sa vorbim de influentele muzicale majore care ne marcheaza pe fiecare din noi. Cu certitudine există trupe sau artisti apreciati de  fiecare dintre noi, de la Pink Floyd, pana la Porcupine Tree, la Audioslave, Stone Temple Pilots, NIN, Muse, Alice in Chains, Rage Against The Machine, Pearl Jam,. ..

Anul acesta in martie am inregistrat primele trei piese pentru a verifica si incerca diferite variante de sound.

Dupa incercari de masterizare in Nashville, Budapesta si Bucuresti, am hotarat sa mergem cu varianta Budapesta, aceasta fiind cea mai aproape de sunetul dorit de noi. Urmeaza ca restul de album sa fie terminat in luna mai.

Primele trei piese postate pe site-ul Burning Table, reprezinta diferitele fatete de expresie a trupei, Soft Panic fiind cea mai in masura sa caracterizeze energia grupului, urmata de Burning Table ce exprima muzicalitatea si nivelul muzical al grupului (masuri compuse si o interesanta abordare ritmica), ultima fiind singura balada  de pe album(How Did I Forget).

Intentia trupei este de a canta si promova in perioada urmatoare acest album ce urmeaza sa fie lansat. Primle trei piese pot fi downloadate gratuit de pe pagina de internet http://www.burningtable.ro.

BT urmeaza sa sustina o serie de concerte in Romania, Ungaria si Austria unde va fi audiata si de promotori din tarile respective, trupa fiind in discutii avansate cu un promotor important din Viena.

Burning Table a fost selectionata sa participe si la Festivalul Rock in Parc din Bucurest, urmand sa primeasca confirmari pentru alte cateva mari festivaluri si deschideri de concerte mari in aceasta vara.

Foarte incurajatoare a fost reactia pe retelele de socializare; de exemplu pe Souncloud am inregistrat aproximativ 3000 de plays cu foarte multe reactii pozitive din intreaga lume, iar pagina noastra de Facebook a avut peste 100 000 vizualizari in ultima saptamana.

Burning Table intentioneaza sa filmeze si primul clip in luna aprilie, acesta fiind in faza de concepere a scenariului si gasirea echipei care sa realizeze acest clip.


Componenta:
- BOGY NAGY (voce, muzicuta)
- ZSOLT SZABO (chitara)
- RAZVAN MARCUCI (bas)
- M SASI VUSCAN (clape/programare/chitara)
- LEVI MOLNAR (tobe)

Mai multe puteti afla de pe pagina noastra de web: http://www.burningtable.ro
http://www.burningtable.com

Sursa : Ageless Club
FB: http://facebook.com/agelessclub


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top