Noutăți și comunicate

Concert Bucovina la Hard Rock Cafe

20 februarie 2020
Concert Bucovina la Hard Rock Cafe
Trupa Bucovina vă invită miercuri, pe 20 februarie 2020, de la ora 21:30 la Hard Rock Cafe, la un concert special. Evenimentul este susținut de Metalhead și BestMusic Live Concerts.


Despre Bucovina

Castigatoare a numeroase premii Metalhead Awards an de an si cu showuri sold out la Arenele Romane in 2015 si 2016 si 2017, cea mai titrata trupa de metal romaneasca a momentului a decis ca este timpul sa ridice ștacheta la un nivel superior si sa ofere fanilor inca un show intr-o locatie de top: Hard Rock Cafe, templul muzicii live din București!


Detalii bilete

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • Cu loc la masa in sala: 69 lei (numar limitat de bilete)
  • Fara loc, in fata scenei: 49 lei
La toate biletele se adauga comisionul de ticketing de 5 lei.

La intrare biletele au urmatoarele preturi:
  • Acces General: 74 de lei, cu loc la masa in sala
  • Fara loc: 54 de lei


Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top