Noutăți și comunicate

Concert Bucovina in club Rockstadt din Brasov, 10 mai 2024

10 mai 2024
Concert Bucovina in club Rockstadt din Brasov, 10 mai 2024
Bucovina va susține vineri, 10 mai 2024, un concert în Club Rockstadt din Brașov, de la ora 20:00.


Informații despre eveniment

Bucovina este o formatie de traditional folk metal din Romania.
Formatia s-a infiintat in 2000, avandu-i in componenta pe Crivat si pe fostul basist, Harbard. La scurt timp, bateristul initial a fost inlocuit de Mishu, care de atunci a devenit un membru permanent al formatiei.
Dupa ce Harbard a parasit trupa, Bucovina a intrat intr-o perioada de pauza, generata si de implicarea lui Crivat si Mishu intr-un nou proiect deathgrind, intitulat Vena Cava.
In 2005, Bucovina se intoarce pe scena metal si este intampinata cu entuziasm de fanii genurilor folk, viking si pagan metalului, si nu numai. La bass il gasim pe brazilianul Paolo Cito, care s-a mutat in Romania.
Acesta decide insa din pacate sa paraseasca trupa, si sa se stabileasca in Suedia. Primul album Bucovina este deja compus, alaturi de Paolo Cito. Actualul basist este Becks (Tudor pe numele sau adevarat), un instrumentist tanar si talentat.
Albumul apare in vara lui 2006, "Ceasul Aducerii-aminte", la casa de discuri Lupii Daciei. Pana in prezent, alaturi de colegii lor de la Negura Bunget, Bucovian este una dintre putinele formatii care exploateaza si exploreaza folclorul romanesc, precum si valorile dacice.
Albumul de debut a fost bine receptat de catre public, formatia lucrand in prezent la un al doilea album, despre care declara ca este mai bine ancorat in muzica folk traditionala, avand si un concept teoretic si muzical mai puternic.
Unul dintre cele mai memorabile concerte sustinute de Bucovina a avut loc la festivalul Rock N Iasi Indoor 2007, in noimebrie 2007, in deschiderea formatiilor Arkona si Moonsorrow.
Stil: folk metal
Componenta:
  • Crivat - chitara, voce
  • Luparul - chitara, voce
  • Mishu - baterie
  • Becks - bass
Open door: 16:00
Concert: 20:00
Bilete online: 60 lei - https://rockstadt.ro/event/7020/
Accesul persoanelor sub 12 ani este STRICT INTERZIS. Copii cu varsta intre 12 si 18 ani trebuie sa aiba bilet valabil si sa fie insotiti de un parinte.
Rezervările la mese în avans se pot face trimitand un mesaj pe whatsapp la numarul 0770 800 497 pana cel tarziu la ora 19:00 cu o zi inainte de eveniment, in limita locurilor disponibile! Va rugam sa ne comunicati un nume și numărul exact de persoane.
Costul unei rezervări în avans este de 50 lei de persoană (loc la masa) pentru care primiți un card consumabil, cost care se achita la intrare,odata cu ridicarea cardului. Pentru emiterea cardului consumabil se plătește o garanție de 10 lei/card, suma care se ramburseaza la predarea cardului. Cardul se folosește exclusiv în seara evenimentului si se ridica de la intrarea in club, in zona de acces.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top