Noutăți și comunicate

Concert Bucium la Club Fabrica

14 aprilie 2018
Concert Bucium la Club Fabrica

Sambata, 14 aprilie 2018, Bucium se intoarce in Bucuresti, de data aceasta in Club Fabrica (strada 11 iunie nr. 55). Biletele sunt in numar limitat si se gasesc in avans in reteaua www.iabilet.ro la pretul de 25 de lei (30 de lei la intrare, in seara concertului).

Concertul din 14 aprilie (Club Fabrica) face parte din turneul de promovare al albumului Miorita. Lansat in noiembrie anul trecut, cea mai noua adaugire la discografia Bucium abordeaza, intr-o cheie moderna, teme precum marea trecere, mitul mioritic, teogonia.

Recent, Bucium a lansat videoclipul piesei Codrule, Maria Ta, parte dintr-o trilogie vizuala ce insoteste albumul Miorita. Setlist-ul trupei va include atat piese noi, cat si piese cunoscute precum Maria Doamna, Razboieni, Greuceanu sau Frunza verde foi marunte.

https://youtu.be/RXhFlu4YqLo

Anul acesta ne-am propus sa cantam mai des in Bucuresti, unde stim ca ne asteapta un public special. Abia asteptam sa ne incarcam cu energia pozitiva pe care fanii o au de oferit. Ne place sa stim ca scena nu e o bariera, iar atunci cand cantam, cantam impreuna”, spune Andi Dumitrescu (solist Bucium).

Despre album

„Miorita” este cel mai nou album al trupei Bucium si „sparge toate stereotipurile folk rock-ului, abandonand muzica saltareata in favoarea unei muzici introspective, complexe si foarte emotionale, atasand un sentiment puternic de familiaritate si nostalgie compozitiilor cu fond traditional” – The Intermission, februarie 2018.

Despre trupa

Bucium este o trupa rock cu influente folk, ambiental si metal simfonic, caracterizata prin folosirea a doua viori alaturi de chitara, bas, tobe, instrumente traditionale si voce. Albumele Bucium sunt conceptuale, imbinand legendele si basmele romanesti cu o muzica introspectiva, spirituala, adusa intr-o nota contemporana.

Informatii utile:

Bilete concert 14 aprilie 2018, Club Fabrica: www.iabilet.ro/bilete-concert-bucium-33041/

Albumul „Miorita”: www.bucium.com.ro/miorita/agregator

Despre Bucium:

https://buciumromania.bandcamp.com/music

facebook.com/bucium

https://ro.wikipedia.org/wiki/Bucium_(formatie)


Trupa Bucium in concert:

  • Bucuresti – 14 aprilie (club Fabrica)
  • Sibiu – 20 aprilie
  • Cluj – 21 aprilie
  • Baia Mare – 11 mai
  • Zalau – 12 mai
  • Iubim 2 roti Festival, Bucuresti – 25 mai
  • Rock Me Festival, Osica de Sus – 13 iulie


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top