Noutăți și comunicate

Concert Brujeria pe 17 iunie 2024, in Quantic Club

17 iunie 2024
Concert Brujeria pe 17 iunie 2024, in Quantic Club
Trupa Brujeria va susține un concert în Club Quantic din București, luni, 17 iunie 2024, în cadrul turneului european “Esto Es Brujeria ”.


Informații despre Brujeria

Legendara trupa de muzicieni mascati Brujeria vine pe scena clubului Quantic din Bucuresti, pe 17 iunie 2024, pentru un show dezlantuit care promoveaza albumul proaspat lansat!

Biletele pot fi achizitionate in reteaua iabilet cu comision la vedere: https://www.iabilet.ro/bilete-brujeria-live-in-quantic-club-92788/
  • Oferta presale: 100 de lei
  • In ziua concertului: 120 de lei
Asculta Bruja Encabronada: https://youtu.be/ImLwCP5Pfuo?si=9Ib09c5Nebo11oU7
Cu decenii inainte de Breaking Bad, Narcos sau Mayans M.C., BRUJERIA a pus lumea cartelurilor si a crimelor ritualice pe disc cu o putere echivalenta cu momentul cand Compton a ajuns in cultura pop prin NWA.

BRUJERIA a aparut, invaluita in mister si infamie, in 1989. Au introdus cu forta fraze precum Matando Güeros, La Migra, Marijuana y Brujerizmo in lexiconul subculturilor extreme de la hardcore punk la death metal. Trupa de brutal death grind din Mexic a ajuns sa reprezinte lumea violenta a traficului ilegal de droguri, a represaliilor vicioase si a unui sincretism sinistru intre vrajitoria afro-caraibiana precum Palo Mayombe si Santeria cu posesiune demonica.

Membrii trupei sunt dotati cu arme de foc si macete, dar si mai important, inarmati cu un arsenal de riff-uri brutale. Zvonurile spun ca solistul Juan Brujo s-a inconjurat ingenios de-a lungul anilor de membri ai unor trupe legendare precum NAPALM DEATH (Shane Embury), CARCASS (Jeff Walker), CRADLE OF FILTH/DIMMU BORGIR (Nick Barker) si AT THE GATES, dar si actori din seriale TV indragite precum Orange Is The New Black si Jackass. Dar nimeni nu stie sigur. Asta pentru ca barbatii si femeile din BRUJERIA se ascund in spatele bandanelor si a cagulelor!

Dupa o lunga absenta, Brujeria revine cu un nou album in 2023, intitulat “Esto Es Brujeria ”, perfect pentru era post-pandemica, cu polarizare, tulburari sociale, brutalitate continua si alte probleme actuale perfecte pentru critica notorie de care trupa este capabila.

Line up:
  • Juan Brujo, Sangron, Fantasma, Pinche Peach, & La Encabronada | Vocals
  • El Criminal & El Embrujado | Guitars
  • Hongo & El Cynico | Bass
  • Hongo Jr. | Drums
BRUJERIA online:
https://www.brujeria.com
https://www.facebook.com/Brujeria/
https://www.instagram.com/brujeria_oficial
https://www.youtube.com/BrujeriaOfficial

Pagina evenimentului pe fb: https://www.facebook.com/events/670347434976324/

Concertul este organizat de Cavalleria Events.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top