Noutăți și comunicate

Concert Bosquito pe 12 mai, in Hard Rock Cafe din Bucuresti

12 mai 2016
Concert Bosquito pe 12 mai, in Hard Rock Cafe din Bucuresti
Joi, 12 mai 2016, începând cu ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești - Bosquito.


Fondată de Radu Almasan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gama largă de influențe - de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 multe dintre piesele lor au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, “Bosquito” (2000), “Sar scântei”(2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme de soare” (2004) și “Babylon” (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că această perioada a fost una recreațională. Tot în acest timp au lansat și piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Å¢ăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 12 mai 2016 la Hard Rock Cafe să asculți piese precum: “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă, “M-ai dat peste cap”, “Tu ești iubita mea”, mult cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita și multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători;
- 75 de lei, cu loc la masa, în fața scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top