Concert Bosquito pe 12 mai, in Hard Rock Cafe din Bucuresti

12 mai 2016
Joi, 12 mai 2016, începând cu ora 21:30, BestMusic Live Concerts te invită la Hard Rock Cafe, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești - Bosquito.


Fondată de Radu Almasan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin, cu o gama largă de influențe - de la muzică țigănească, balcanică, până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 – 2006 multe dintre piesele lor au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, “Bosquito” (2000), “Sar scântei”(2001), “Cocktail Molotov” (2003), “Fărâme de soare” (2004) și “Babylon” (2014). În perioada 2005 – 2011 trupa a concertat în SUA, iar membrii săi au declarat că această perioada a fost una recreațională. Tot în acest timp au lansat și piesa "Întuneric în culori", alături de Ovidiu Lipan Å¢ăndărică, iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 12 mai 2016 la Hard Rock Cafe să asculți piese precum: “Hopa Hopa”, “Două mâini”, “Când îngerii pleacă, “M-ai dat peste cap”, “Tu ești iubita mea”, mult cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu” al piesei Pepita și multe alte surprize.

Biletele pentru concertul BOSQUITO din Hard Rock Cafe pot fi găsite online exclusiv pe http://www.iabilet.ro și în format fizic în magazinele Muzica, Uman, Senia și IQ BOX, Say Shop, Agențiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), dar și la Hard Rock Cafe, inclusiv în ziua concertului la intrare.

Biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei cu loc la masă, zona de fumători sau nefumători;
- 75 de lei, cu loc la masa, în fața scenei.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.