Noutăți și comunicate

Concert Bosquito la Hard Rock Cafe, Bucuresti

30 octombrie 2015
Concert Bosquito la Hard Rock Cafe, Bucuresti
Vineri, 30 octombrie 2015, BestMusic te invită la Hard Rock Cafe începând cu ora 22:30, la un show extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românesti - Bosquito!Radu Almășan și colegii săi îți pregătesc un spectacol exploziv, la care vei cânta și vei dansa pe cele mai cunoscute piese ale trupei: “Așa că beau”, Hopa Hopa, Două mâini, Tu ești iubita mea si cunoscutul refren “Dă-i înainte cu tupeu”.

Carismaticul solist Radu Almășan a pus bazele trupei, în Brasov, la începutul anilor 2000, iar perioada 2002 – 2006 a însemnat pentru Bosquito prezența constantă pe primele poziții în topurile de specialitate din România. Formația a adus prospețime pe scena locală, printr-un fusion curajos de rock latin cu influențe variate, de inspirație balcanică, țigănească, simfonică și hard rock.
Discografia trupei include 4 albume: “Bosquito” (2000), “Sar scântei” (2001), “Cocktail Molotov” (2003) și “Fărâme de soare” (2004).Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecția impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îți garantează cea mai placută experiență live.

Biletele pentru showul BOSQUITO se găsesc în format electronic pe http://www.iabilet.ro, în rețeaua fizică iabilet.ro (http://www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și VGeneration, IQ BOX, rețeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara), dar și la Hard Rock Cafe.

În presale biletele au următoarele prețuri:
- 50 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători
- 70 de lei, VIP, cu loc la masă în fața scenei (număr limitat la 80 de bilete)

Sunt disponibile și bilete fără loc, în picioare, la prețul de 50 de lei. În ziua concertului, biletele vor costa 60 de lei - acces general, cu loc la masă (fumători sau nefumători), în limita locurilor disponibile.
Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Åžoseaua Kiseleff, nr. 32. Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM, sustinut de iCentre (Apple Premium Reseller) si Vinul Cavalerului & Terra Romana by S.E.R.V.E.


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Top