Noutăți și comunicate

Concert Bosquito la Hard Rock Cafe, București

15 noiembrie 2018
Concert Bosquito la Hard Rock Cafe, București
Joi, 15 noiembrie 2018, BestMusic Live Concerts vă invită la Hard Rock Cafe începând cu ora 21:30, la un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale trupe românești cu un sound unic, Bosquito.

Bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-concert-bosquito-34873/Fondată de Radu Almășan în Brașov, la începutul anilor 2000, trupa a abordat un fusion de rock latin cu o gama largă de influențe de la muzica tigănească, balcanică până la elemente simfonice și de hard rock. În perioada 2002 - 2006 au avut o serie lunga de piese care au ajuns pe prima poziție în topurile de specialitate din România. Trupa a lansat până acum 5 albume, Bosquito (2000), Sar scântei (2001), Cocktail Molotov (2003), Fărâme de soare (2004) și Babylon (2014). În perioada 2005 - 2011 trupa a concertat în SUA iar membrii săi au declarat că pentru ei acest fapt a fost unul recreațional. Tot în această perioadă au lansat și piesa Întuneric în culori alături de Ovidiu Lipan Țăndărica iar apoi au revenit în România unde au cântat în deschiderea concertului Shakira.

Vino pe 19 aprilie la Hard Rock Cafe sa asculti piese precum: Bosquito, Hopa Hopa, Doua maini, Cand ingerii pleaca, M-ai dat peste cap, Tu esti iubita mea si mult prea cunoscutul refren "da-i inainte cu tupeu" al piesei Pepita + multe alte surprize.Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Hard Rock Cafe, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX - Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Biletele au următoarele preţuri:
  • 89 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
  • 64 de lei, cu loc la masă, în sală
Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 64 de lei.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herastrau - Soseaua Kiseleff, nr. 32
Locatia dispune si de cateva sute de locuri de parcare.Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM


Evenimente recomandate

Evenimente și noutăți de azi

Newsletter

Completează adresa ta de email pentru a putea primi ultimele noutăţi şi oferte prezente pe site.

Let's Rock recomandă