Noutăți și comunicate

Concert Bosquito in Hard Rock Cafe

2 aprilie 2015
Concert Bosquito in Hard Rock Cafe
Joi, 2 aprilie 2015, de la ora 21:30, Hard Rock Cafe te invita la un concert Bosquito.

Te întrebi ce se întâmplă când riffurile rock se combină cu armonii  balcanice și acorduri gipsy? Raspunsul ti-l dă BOSQUITO, pe 2 aprilie 2015 la Hard Rock Cafe! "Dă-i înainte cu tupeu"  și vino să cânți cu foc alături de Radu Almășan, hiturile  "Așa că beau", "Hopa Hopa", "Două mâini", "Când îngerii pleacă", "M-ai dat peste cap", "Tu ești iubita mea" și, bineînțeles, "Pepita"!

Carismaticul solist Radu Almășan a pus bazele trupei, în Brasov, la începutul anilor 2000, iar perioada 2002 - 2006 a însemnat pentru BOSQUITO prezența constantă pe primele poziții în topurile de specialitate din România. Formația a adus prospețime pe scena locală, prin fusion-ul curajos de rock latin cu influențe variate, de inspirație balcanică, țigănească, simfonică  și hard rock.

Timp de doi ani (2009 - 2011)  trupa a concertat în SUA, în acest interval fiind lansată și piesa "Întuneric în culori", în colaborare cu Ovidiu Lipan Å¢ăndărică. Cu toate acestea, membri trupei au descris această perioadă drept una "recreațională" și au marcat  revenirea în România prin prezența  explozivă în deschiderea concertului Shakira. 

Discografia trupei include 4 albume: "Bosquito" (2000), "Sar scântei" (2001), "Cocktail Molotov" (2003) și "Fărâme de soare" (2004).

Recent, BOSQUITO a susținut un concert  cu casa închisă, în capitală,   iar pe 2 aprilie te așteaptă la Hard Rock Cafe, să te distrezi și să cânți până în zori!


Evenimente recomandate

Top